PTG kjøper Arctic Kulde

 
PTG kjøper Arctic KuldeBildet: - Sammen skal vi ta del av en stadig økende vekst i markedet for temperaturkontroll, sier konsernsjef Terje Arnesen i PTG
Norges ledende kuldetekniske kompetansemiljø PTG har inngått avtale om å kjøpe hundre prosent av aksjene i Arctic Kulde AS i Spydeberg.

Selskapet er leverandør av kjøle- og fryseanlegg til en lang rekke dagligvarebutikker og fabrikker i Østfold.

- Arctic Kulde er et bunnsolid selskap, med god økonomi, moderne utstyr og lokaler, og svært kompetente medarbeidere. Deres filosofi der de legger vekt på samspillet mellom det tekniske anlegget og miljøet passer oss svært godt. Sammen skal vi ta del av en stadig økende vekst i markedet for temperaturkontroll, sier konsernsjef Terje Arnesen i PTG i en pressemelding.

Arctic Kulde tilbyr prosjektering, bygging, montering, service og vedlikehold av miljøvennlige fryse- og kjøleanlegg til dagligvare-, industri-, landbruk-, næringsbygg-, kiosk- og bensinstasjonsnæringen, samt varmepumper til privatmarkedet. Selskapet har i dag 13 ansatte.

- Vi fokuserer på bruk av naturlige kuldemedier og energieffektive løsninger. Kundens behov og ønsker skal ivaretas på beste måte fra første kontakt med et langsiktig og bærekraftig perspektiv. Vi ser verdien av perfekt temperatur, sier daglig leder Roy Holmen i Arctic Kulde. 
Både ledelse og aksjonærer i Arctic Kulde blir med videre ved å reinvestere i eierselskapet Nordic Climate Group.

Bildet: Daglig leder Roy Holmen i Arctic Kulde.

- Vi er svært fornøyd med å få kompetansen og eierne i Arctic Kulde med oss videre. De har et svært godt fotfeste i Østfold både med en solid kundeportefølje, høy servicegrad og sertifiseringer. Dette er et solid selskap med en god og voksende økonomi, avslutter styreleder Anders Høifødt i PTG.

Om PTG:
• PTG utvikler og leverer miljøvennlige kjøle , fryse- og energieffektiviserings-løsninger. I tillegg til sjømatmarkedet nasjonalt og internasjonalt, er konsernet en betydelig leverandør til dagligvarebransjen i Nord-Norge.  PTG er resultat av integrasjon mellom selskapene PTG Kuldeteknisk, PTG FrioNordica, PTG Helgeland (Kjøleservice Helgeland), PTG Vest og PTG Multi Kulde. 

• PTG ble en del av det nordiske eierselskapet Nordic Climate Group i desember 2021. Nordic Climate Group eier også de norske selskapene Eptec (Oslo, Moss, Trondheim) og Tempra (Ålesund og Oslo), samt 24 ulike selskaper innenfor temperaturhåntering i Sverige

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår