Ny Channel Marketing Manager i Schneider Electric

 
Ny Channel Marketing Manager i Schneider ElectricBildet: Lydie Soares
Lydie Soares (41) startet i april som Channel Marketing Manager i Schneider Electric Norge med ansvar for markedsaktiviteter med elektrogrossister.

Soares kommer fra stillingen som Trade Marketing Manager i JELD-WEN Norge, produsent og forhandler av merkevarene Swedoor og Dooria. I 14 år hadde hun her strategisk og operativt ansvar for markedsføring av merkevarene på det norske markedet, med alt fra kampanjer med byggevare-kjeder til utstillinger og messer, influencer-samarbeid og PR.

Hennes utdannelsesbakgrunn er knyttet til markedsføring og ledelse fra BI, med en ytterligere fordypning i innholdsmarkedsføring.
- Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med elektrobransjen, som selger til blant annet det samme segmentet jeg har kommunisert med i mange år. Dog vet jeg at Schneider Electric opererer på så mange felt, at målgruppene er mangfoldige, så jeg tipper læringskurven blir bratt, sier Lydie Soares. 

- Jeg tror at fordelen med å komme fra en annen, relatert bransje er å kunne se virkeligheten i et annet perspektiv. Jeg håper jeg kan tilføre noe nytt til min nye arbeidsgiver og våre kunder. Elektrobransjen utfordres nå av en stor digitaliseringsbølge og befinner seg i en spennende brytningstid. Det å kunne gripe disse mulighetene, er utslagsgivende for å lykkes, ikke minst pga. det raskt økende behovet for å spare energi og integrere alternative, fornybare kilder i eksisterende infrastruktur, fortsetter Soares.

Motivasjonen for å takke ja til denne stillingen var å lære noe nytt og samtidig jobbe i en bedrift som tar samfunnsansvar:
- Med det mener jeg ikke bare i form av produkter og løsninger med formål om å tilføre verden økt bærekraft. Jeg setter stor pris på at Schneider Electric fremmer likestilling i hele verden, også i land hvor det slett ikke er en selvfølge. 

Lydie Soares gleder seg også til å bli godt kjent med sine kolleger: 
- De har allerede vist engasjement og ivrer etter å dele det de kan med meg. Jeg ser frem til å lære mer om bransjen, og bidra til å markedsføre Schneider Electric som en totalleverandør.  Det å bryte ned siloer og jobbe på tvers av fag utgjør et enormt potensial for fremskritt, både inne i bedriften og i bransjen, med store fordeler for sluttbrukerne, avslutter Soares.

- Lydie Soares er en etterlengtet ressurs og er svært velkommen i et dynamisk team som jobber med kundesentrisk tilnærming. Vi skal promotere alt som er relevant fra Schneider Electric med hovedfokus på proffkanalens distributører og installatører, uttaler Kjetil Kaldestad, VP Home & Distribution og Power Products i Schneider Electric Norge.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår