Purus sin superselger skal lede Trøndelag Kuldeteknikk

 
Purus sin superselger skal lede Trøndelag KuldeteknikkBildet: Ståle Hofstad Isaksen
Etter snart 6 år som distriktsansvarlig for hele nord regionen vil Ståle Hofstad Isaksen ta nye utfordringer som daglig leder i Trøndelag Kuldeteknikk AS.

Selskapet er nylig oppkjøpt av Therma Industri AS/Francks Kylindustri og har valgt Ståle til å lede denne virkesomheten videre.

Kjent som en «doer»

- Dette er en utfordring jeg er nødt til å ta. Min tid i Purus har gitt meg utrolig mye lærdom og engasjement. Foruten at Purus har gitt meg verdens beste kollegaer med mange spennende utfordringer, blir det behagelig å bytte ut SAS med 7 minutter til kontoret, sier Ståle.

- Ståle er kjent som en «doer», tar utfordringer på strak arm og har reist over hele Finmark og Nordland. Det er ingen rørlegger som den siste tiden ikke har hatt besøk av Ståle, sier salgssjef Søren Brøndum Knudsen i Purus i en pressemelding.

Du kan lese mer om hans intensive reise her

- Vi er glade og stolte over Ståle sin innsats i Purus. Han er en god lagspiller og har et kunnskapsrikt engasjement. Det er helt klart at han blir savnet og vanskelig å erstatte, men vi kan ikke annet en glede oss på hans vegne og takke for innsatsen. Nå begynner arbeidet med en erstatter, sier Brøndum Knudsen videre.

Vil alltid bli assosiert med Purus PRO Line

- Ståle har vært en eksponert person og ambassadør for Purus og Purus Joti produktportefølgen. Hans webinarer, kurs og «stories» på sosiale medier vil bli brukt i lang tid fremover. Hans gode relasjoner til kunder og partnere vil bli erstattet på sikt. Inntil videre vil Morten Hagen, Leif Hotås på prosjekt holde i hans kunder. Ståle var tidlig ute etter lanseringen av Purus PRO Line og er den som har vært fremste kunnskapsformidler av det innovative sluket hos installatøren, understreker Brøndum Knudsen.

Hans Webinar om Purus PRO Line finner du her

- Hele gjengen i Purus takker Ståle for innsatsen og ønsker lykke til, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår