Rammeavtale mellom Niprox og Coor

 
Rammeavtale mellom Niprox og CoorBildet: Stephan Danzer Warnick – Driftssjef Coor og John-Kåre Krokene – Salgssjef Niprox
Niprox har lang erfaring med vannbehandling i vannbårne varme- og kjøleanlegg. Ved å eliminere oksygen i et anlegg og justere pH til riktig nivå, samt fjerne partikler og smuss, sikres det en betydelig forlengelse av levetiden for et anlegg.

I tillegg vil vedlikeholdskostnader reduseres og energieffektiviteten forbedres.

Coor er en av Nordens ledende leverandører av Facility Management og som blant annet tilbyr alle tjenester som kreves for at bygg/eiendom skal fungere bra og effektivt til sitt formål. Det var derfor spennende når Niprox en tid tilbake startet et prosjekt med Coor, hvor vi leverte vannbehandlingssystem til et varmeanlegg for et bygg i deres portefølje,  skriver Niprox i en pressemelding. 

- Coor har fulgt opp prosjektet ved å gjennomføre grundig dokumentasjon på resultatet av å sette inn vannbehandling i dette varmeanlegget. noen av funnene var reduksjon i driftsutfordringer i anlegget og energibesparelse i størrelsesorden 4-5 prosent.

Med bakgrunn i dette har Niprox Technology AS nå signert en rammeavtale med Coor Service Management AS.

– Coor er en meget profesjonell organisasjon og de jobber kontinuerlig med å forbedre og videreutvikle servicetilbudet for sine kunder. Niprox er derfor stolte over at Coor har gitt oss tillit som leverandør av vannbehandlingstjenester. Vi ser for oss et langt og godt samarbeid, skriver Niprox avslutningsvis. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår