Rehabiliterer 900 våtrom i Moss

 
Rehabiliterer 900 våtrom i MossBildet: AF Gruppen har inngått avtale med Trolldalen 1 BRL for rehabilitering av sanitærteknisk anlegg med tilhørende våtrom på tre boligblokker med 180 leiligheter, samt 228 rekkehusleiligheter.
AF Gruppen har inngått avtale med Trolldalen 1 BRL for rehabilitering av sanitærteknisk anlegg med tilhørende våtrom på tre boligblokker med 180 leiligheter, samt 228 rekkehusleiligheter.

Avtalen har en verdi på 138 MNOK ekskl. mva.

Trolldalen 1 BRL består av totalt 408 boenheter i både blokkbebyggelse og rekkehus og ligger på Kambo utenfor Moss.

Oppdraget inkluderer riving og oppbygging av komplette våtrom med tilhørende teknisk anlegg. Arbeidet utføres som en totalentreprise og byggestart er estimert til oktober 2021.

- Vår avdeling i Østfold har lang erfaring av rehabilitering av våtrom for borettslag og vi ser frem til å ta fatt på jobben, sier Tormod Solberg, konserndirektør i AF Gruppen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår