Rehabiliteringsmarkedet vokser

 
Rehabiliteringsmarkedet vokserBildet: Markedssjef Lars Ruud i Varmecomfort
Til tross for sviktende nedgang i byggemarkedet har Varmecomfort klart å dekke markedsbehovet til nye boliger og leiligheter.

Byggmarkedet opplever en oppdragsvikt på over 50 prosent i oppføring av nye boliger og næringseiendommer. 
– Vi tar nå grep og retter mer oppmerksomhet mot rehabiliteringsmarkedet med varmefolien Flexwatt og varmekabelen The Cable, sier markedssjef Lars Ruud i Varmecomfort

Til tross for sviktende nedgang i byggemarkedet har Varmecomfort klart å dekke markedsbehovet til nye boliger og leiligheter. 

– Vi regner med at husholdninger vil bruke mer penger på å energieffektivisere boligene slik at de kan redusere strømutgiftene. Flexwatt med termostater er en god investering og vil redusere energikostnadene med 30 prosent. 

Gode brukererfaringer

– Flexwatt responderer raskt og gir en lun og god varme på beina og resten av kroppen, sier Ruud. 
– Vi har vært leverandør av Flexwatt siden 2003. Brukererfaringene og tilbakemeldingene på folien er meget bra. Vi registrerer at flere brukere i Norge og Europa velger varmefolien fordi den bruker lite strøm. 

Energieffektive løsninger

Rehabilitering av eldre boliger omfatter ikke bare varmefolie, men også etterisolering av vegger, tak og utskiftning av gamle vinduer. 
– Det er viktig å gjøre nødvendige tiltak for å unngå at varme slipper ut av hus. Her bør det velges energieffektive løsninger som tetter energisluket, sier Ruud. 
Han merker økt interesse for Flexwatt i rehabiliteringsmarkedet. 
– Fordelen er at den kun bygger 6-7 mm og er enkel å legge i ulike rom. 

Velg riktig termostat

Flexwatt i kombinasjon med smarte termostater vil redusere energiforbruket med 30 prosent. 
- Vi leverer forskjellige versjoner av vår termostat Comfort Temp som er en perfekt match til varmefolien. Den har gulv- og romføler, maksbegrenser, effektregulator m.m. og er ekstremt nyttig i stuer med store vindusflater og sterkt sollys. 

Tregere å regulere

– Sammenlikner du varmefolie med bergvarme er Investeringskostnadene for sistnevnte varmemedium flere hundre tusen kroner. Systemet er også tregere å regulere og tar lengre tid fra man skrur på termostaten til varmen fordeles i aktuelle rom. Med Flexwatt oppnår man riktig temperatur med en gang til langt lavere energiforbruk, sier Ruud. 
– Slik sett er varmefolien en god investering når boliger, rekkehus, leiligheter og hytter skal rehabiliteres, sier han til slutt. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår