- Rørleggeren digitaliserer

 
- Rørleggeren digitalisererBildet: - Arjonsmart muliggjør fjernstyring og feilsøking uavhengig av hvor rørleggeren måtte befinne seg. Det eneste det krever er internett og pålogging i appen via PC, nettbrett eller mobil, sier Johnny Kvalheim, salgssjef i Armaturjonsson.
- Det er gledelig å se at stadig flere rørleggere ser verdien av å kombinere smarthusløsninger med sine rørinstallasjoner, mener Johnny Kvalheim, salgssjef i Armaturjonsson.

Armaturjonsson kan nemlig vise til betydelig vekst og interesse for sitt smarthussystem, Arjonsmart, som kan styre alt fra vannbåren varme til smarthusenheter og vannstoppventilen Arjonstop Connect.

Full oversikt

- Systemet muliggjør fjernstyring og feilsøking, uavhengig av hvor rørleggeren måtte befinne seg. Det eneste det krever er internett og pålogging i appen via PC, nettbrett eller mobil. Dette betyr at tidligere kjøre- og ventetider i mange tilfeller kan benyttes til produktivt arbeid. Dette er en vinn-vinn- situasjon for mange. Kunden slipper å vente unødvendig og rørleggeren kan bistå raskt. Og én ting er boligeiere, men bare tenk på hvilke fordeler dette gir for driftsansvarlige på skoler, hotell eller institusjoner. Man har full oversikt til enhver tid og kan sette opp kjøreplaner og ukesprogram etter eget ønske, sier Kvalheim i en pressemelding.

Mulighetene er mange

- Skal man være konkurransedyktig fremover, må man holde seg oppdatert, tilby de gode løsningene og jobbe smartere. Målet er at rørleggeren skal kunne få en større del av jobben, den delen som tidligere gikk til f.eks. elektrikeren. Det skal ikke så mye til, men man må ha kunnskapen og viljen til å tilby kunden smarte produkter. Mulighetene med systemet er mange, og vi gleder oss til flere får øynene opp for vannstoppventilen Arjonstop Connect. Det at den styres fra samme app, som de andre enhetene i Arjonsmart- serien, er på mange måter prikken over i-en, mener Kvalheim.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår