Team Ski Storsenter er vinneren av "Årets grønne driftsteam"

 
Team Ski Storsenter er vinneren av Årets grønne driftsteamBildet: Vinneren ble annonsert av statssekretær i olje- og energidepartementet, Elisabeth Sæther (Ap) under Grønn driftskonferanse.
Prisen for Årets grønne driftsteam 2023 gikk til team Ski Storsenter fra Olav Thon Eiendom.

Vinneren ble annonsert av statssekretær i olje- og energidepartementet, Elisabeth Sæther (Ap) under Grønn driftskonferanse 14. november 2023. Ole Sørlie, driftsjef ved Ski Storsenter forteller fra scenen at han og teamet er veldig fornøyde med utmerkelsen:

– Jeg takker juryen og det fantastiske teamet mitt. Det er en glede å jobbe med de hver eneste dag, selv med alle påfunnene jeg kommer med. Vi er veldig, veldig fornøyde med denne her, sier Sørlie og holder stolt rundt diplomet.

Hvert år gir Grønn Byggallianse prisen Årets grønne driftsteam til et team som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen til bygg. I år deles prisen ut for ellevte gang.

– Jeg gratulerer Team Ski Storsenter med en velfortjent pris. Driftsteamet har oppnådd enestående resultater og er til stor inspirasjon for bransjen. De har delt av egen kunnskap og deltatt aktivt i samarbeid som fremmer beste praksis. Det viser et genuint ønske om å dreie bransjen i en positiv retning, sier Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse.

 

Bildet: Team Ski Storsenter fra Thon Eiendom sammen med juryleder Sole Christian Paus, daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Th. Bramslev og statssekretær Elisabeth Sæther fra olje- og energidepartementet.

De andre nominerte til Årets grønne driftsteam var team Helsfyr fra Entra og Team Romsås fra Newsec.

– Det finnes ingen tapere her og i tillegg til å gratulere vinnerne, vil jeg gi honnør til driftsteamene i Entra og Newsec. Hvis all eiendomsforvaltning hadde vært like godt gjennomført som driftsteamene til Olav Thon, Entra og Newsec ville Norge stått bedre rustet til å håndtere den grønne omstillingen vi skal igjennom, avslutter Bramslev.

Juryen 2023 har bestått av:

Juryleder: Sole Christian Paus, driftsdirektør i Eiendomsspar

Anette Vinje, senterleder Pirsenteret, E.C. Dahls Eiendom

Jarle Andersen Aasness, leder energi og miljøteknikk, Olav Thon Gruppen

Kjell Petter Småge, rådgiver, Grønn Byggallianse

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår