Truck-lastet med bærekraft

 
Truck-lastet med bærekraftBildet: Bilde fra GROHE X-Trucken som blir en del av årets stand på VVS-dagene. Her vil du få flere interaktive opplevelser med GROHE produkter gjennom blant annet VR og AR teknologi.
VVS-DAGENE 2022: De siste 20 årene har GROHE jobbet målrettet og dedikert med bærekraft, og i år ønsker de å rette ekstra oppmerksomhet til tematikken under VVS-dagene.

− VVS-dagene er en fantastisk arena for å kommunisere med kundene våre og bransjen for øvrig. I år retter vi fokuset på bærekraftsarbeidet som er lagt ned over de siste tiårene. Vi ønsker å dele den reisen vi har vært på, og om stegene vi tar videre. Åpenhet er viktig, og vi håper det kan bidra til å inspirere hele bransjen til å bli enda bedre, forteller Jorunn Tharaldsen, kundeansvarlig for arkitekter og designere i GROHE.

GROHE startet sitt bærekraftsarbeid et tiår før den grønne bølgen, og har siden april 2020 hatt en CO2-nøytral produksjon over hele verden. De har også fått flere av produktene sine Cradle to Cradle-sertifisert. Cradle to Cradle-sertifisering er en global standard for produkter som er designet og produsert på en måte som gjør at komponentene kan gjenbrukes om og om igjen.

– Vi vet at bærekraftstiltak og de ulike sertifiseringene er et stort landskap å navigere i. På VVS-dagene kommer vi derfor til å ha et foredrag hver dag klokken 13.00 som konkretiserer dette. Vi håper det vil inspirere alle i rørbransjen til å ta gode og bærekraftige valg i sine prosjekter, sier Tharaldsen.

Grønn interesse i rørbransjen

Med stadig nye, innovative og mer bærekraftige produkter på markedet, er det viktig at fagfolk i bransjen vet hvordan de kan bidra i den grønne utviklingen.

– Alle i rørbransjen spiller en viktig rolle i å skape mer innovative og bærekraftige løsninger. Fra arkitekter til rørleggere. Det er derfor viktig for oss å treffe fagpersoner i alle ledd, med et budskap om hvordan de kan bidra. Dette er Jorunn utrolig dyktig på, og vi håper at foredragene våre vil trekke et bredt spekter av bransjefolk til scenen, sier Anne Øiseth, leder for Lixil EMENA Norge.

- I tillegg til faste innslag på VVS-dagene finner du en kombinasjon av digitale og fysiske opplevelser på GROHEs stand. Her finner du blant annet VR-briller hvor du får muligheten til å oppleve GROHE-produkter i 10 forskjellige omgivelser, en touch-skjerm som viser hvordan GROHE jobber med bærekraft, virtuelle kraner gjennom AR og en rekke kraner og dusjsystemer i fysisk form, sier Øiseth i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår