Ventiståls skjulte hemmelighet?

 
Ventiståls skjulte hemmelighet?Bildet: Ventistål skal ut på veien med Ventistål Kompetanse, hvor blant annet Teknisk Isolasjon vil stå på agendaen.
Norges største handelshus innen utvendig tak og fasade, ventilasjon, kjøling, isolasjon, varme og aircondition satser nå høyere innen en kategori som mange kanskje ikke kjenner til.

- At Ventistål også er et komplett grossistledd innen teknisk isolasjon viser seg å være, for mange ukjent.  Vi har en jobb å gjøre her og nå er tiden inne. Vi satser høyt og har allerede god vekst i markedet, sier salg- og markedssjef Thomas Aaslund i en pressemelding.

- Det er nesten så vi foreløpig er en skjult hemmelighet. Med hele 16 avdelinger i Norge har Ventistål en unik tilgjengelighet som gir kundene kortreiste varer, der hvor det er stort fokus på en optimal vareflyt, mener Aaslund.

- Ventistål har fått sterke relasjoner til mange store leverandører, og ikke minst har man dannet et solid team som bringer kunnskap og kompetanse ut til kundene. Teknisk Isolasjon er et fag med detaljerte spesifikasjoner og tekniske forskrifter. Å få en god veiledning fra fagfolk er derfor avgjørende, sier han videre i pressemeldingen.

- Ventiståls produkter er inne i HVAC og VVS segmentene allerede og posisjoneres stadig bedre innen olje og gass, industri og marine. Målet fremover er å treffe både små og store isolasjons- entreprenører. Nøkkelen til suksess er bred kunnskap og et godt samarbeid med de beste leverandørene.  Ventistål følger med på hva som skjer innen utvikling av nye produkter og løsninger. Blant annet skal vi ut på veien med vårt Ventistål Kompetanse hvor blant annet Teknisk Isolasjon vil stå på agendaen, sier Aaslund avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår