VVS Norge Partner med pangstart i første halvår

 
VVS Norge Partner med pangstart i første halvårBildet: Bluetech VVS er lokalisert i Drammen og har store deler av Østlandet som nedslagsfelt
Et knippe måneder etter lanseringen av VVS Norge Partner, kjedekonseptet spesialtilpasset små og mellomstore rørleggerbedrifter uten butikk, opplever medlemsbedriften Bluetech VVS god fart så langt i år.

Selskapet gir en status på hvordan de første månedene som medlem i det nylanserte konseptet har vært.
 
For litt over to år siden ble BlueTech VVS etablert av Kjetil Hanssen. Rørleggerbedriften er lokalisert i Drammen og har store deler av Østlandet som nedslagsfelt. Til tross for pandemi og krig har de vokst jevnt og trutt siden etableringen, og teller nå tre rørleggere og en dyktig lærling i staben i staben. Tidligere i år ble de også en av de første medlemmene i VVS Norge Partner, VVS Norges nye kjedekonsept for små- og mellomstore rørleggere uten butikk. 
 
– Etter noen år i markedet vet vi hvor mye som må være på plass for å drive en bedrift. VVS Norge Partner gir oss muligheten til å bli mer lønnsomme gjennom at vi får markedets beste betingelser, gratis regnskapstjenester og nyttige driftsverktøy. På denne måten kan vi prioritere det vi er best til – å levere verdi for kundene våre, sier Kjetil Hanssen, daglig leder i Bluetech VVS. 
 
Hanssen har selv gått gradene i rørleggeryrket etter at han startet som hjelpearbeider i 2003.I skrivende stund har han også nettopp fullført KEM ved Teknisk Fagskole i Oslo. Han er optimistisk på bedriften og VVS Norge Partners vegne.
 
– Jeg har aldri likt å bli fortalt hva jeg skal gjøre, så det lå alltid kortene at jeg skulle starte noe eget. I VVS Norge Partner opplever vi en fremoverlent rørleggerkjede som virkelig ønsker at vi lykkes. Sammen dekker vi et behov menneskeheten har hatt i tusenvis av år ¬– bare at nå fraktes vannet i høyteknologiske vannsystem, i stedet for flettede kurver, smiler Hanssen. 
 
Stian Aarstad er kjedeleder i VVS Norge Partner og forteller gledelig om de første månedene som nylansert kjedekonsept. De har blitt tatt godt imot av markedet og teller nå nærmere tretti små og mellomstore medlemsbedrifter.
 
– VVS Norge Partner ble etablert for å hjelpe små og mellomstore rørleggerbedrifter uten butikk til å bli mer lønnsomme og forenkle hverdagene deres. Vi har opplevd en varm velkomst av rørlegger-Norge og ser lyst på 2022 videre. Det er svært gledelig å høre om BlueTech VVS’ gode opplevelser med oss. Vi skal fortsette å hjelpe, støtte og heie frem dem og resten av våre medlemmer hver eneste dag, sier Aarstad.
 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår