Ny forpakning og landsdekkende distribusjon

 
Ny forpakning og landsdekkende distribusjonBildet: Arild Bullen, ny salgsdirektør i Altech og tidligere daglig leder for O.Berge, viser frem et O.Berge-produkt i Altech-forpakning. Foto: Brødrene Dahl
Fra juli 2022 kommer O.Berge-sortimentet i Altech-forpakning med landsdekkende distribusjon.

I 2006 fusjonerte Olav Berge AS med Brødrene Dahl, men fortsatte som selvstendig selskap. O.Berge har i over 20 år tilbudt rørleggere en rekke tekniske varer til rimelig pris og god kvalitet. Sortimentet  er typiske «melk og brød»-produkter – hyppig brukte varer. 

Sortimentsbredde og -tilgjengelighet har utviklet seg jevn i takt med kundenes behov og i 2022 ble det besluttet å omgjøre O.Berge til Altech. I likhet med O.Berge-produktene, er Altech tekniske varer til gode priser. Utvalget inkluderer pumper, ventiler, gulvvarmesystemer, vannlåser, sanitærutstyr og ulike termodynamiske løsninger. 

– Det ble naturlig å inkludere O.Berge i Altech-sortimentet fordi de to merkevarene utfyller hverandre, sier Arild Bullen, ny salgsdirektør i Altech og tidligere daglig leder for O.Berge.  

Under Altech-navnet går O.Berge-sortimentet fra å være tilgjengelig på kun ett utsalgssted til Brødrene Dahls over 50 servicesentrene i hele landet. 
Det innebærer at VVS-bransjen og andre i tillegg kan bestille på nett og få levert sammen med andre varer fra Brødrene Dahls omfattende logistikkapparat. Gjennom dette blir det også færre leveranser og fakturaer å forholde seg til. 

O.Berge har hatt tilnærmet seg sine kunder gjennom vektlegging av personlig service inkludert selgere som oppsøker rørleggerne for å bistå med løsningsekspertise. Altech viderefører dette og utvider i tillegg salgsteamet fra fem til åtte dedikerte selgere. Selgerne får også et stort ansvar for å formidle kunnskap om de 850 Altech-varene til medarbeiderne ved de regionale servicesentrene slik at rørleggernes informasjonsbehov kan dekkes.

– Sammenslåingen innebærer en spennende, ny fase for Altech. Det er stort for oss at produkter fra det gamle O.Berge blir så lett tilgjengelig for rørleggerne sammen med det øvrige Altech-sortimentet, sier  Arild Bullen avslutningsvis i pressemeldingen..

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår