ABK-Qviller inngår leieavtale med Entra

 
ABK-Qviller inngår leieavtale med EntraBildet: Brynsengfaret 6 ligger sentralt på Bryn med nærhet til et godt utbygd kollektivtilbud. Foto: Knut Neerland - Magent AS
ABK-Qviller har signert en leieavtale med Entra om leie av kontorlokaler i Brynsengfaret 6. I løpet av sommeren 2024 flytter selskapets hovedkontor inn i nyoppussede lokaler sentralt på Bryn.

ABK-Qviller er en ledende distributør og kompetansebedrift for energieffektiv oppvarming og klimakjøling av bygninger med fokus på varmepumpeteknologi. Avtalen som nå er inngått, omfatter leie av totalt 3300 kvadratmeter og har en varighet på åtte år.

– Lokalene i Brynsengfaret 6 driftes etter BREEAM In-Use Excellent og passer godt til vår miljøprofil. Her får vi moderne lokaler med en attraktiv beliggenhet, med nærhet til et velutviklet kollektivtilbud og enkelt adkomst fra Ring 3, sier Daniel M. Kristensen i ABK-Qviller.

–  Brynsengfaret 6 har Bryns beste beliggenhet og vi gleder oss til å ønske nok en leietaker velkommen til eiendommen og til oss i Entra, sier Kjetil Hoff, direktør for Eiendomsforvaltning i Entra.

Eiendommen som nå skal oppgraderes, får fellesfasiliteter som personalrestaurant med en fantastisk utsikt, resepsjon og et stort møteromssenter, i tillegg til treningsrom.  

– Brynsengfaret 6 tilrettelegges for fleksible og effektive arbeidsplasser som er tilpasset kunnskapsbedrifters behov. Et godt servicetilbud bidrar til å gi de ansatte og besøkende en sømløs hverdag. Samtidig vil vi ha fokus på bærekraft ved oppgraderingen, noe som passer godt med ABK-Qviller sin miljøstrategi, forteller Hoff.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår