VVS Eksperten samarbeider med B Smart

 
VVS Eksperten samarbeider med B SmartBildet: Kai Johnsen, daglig leder i VVS Eksperten og Elise Støle, daglig leder i B Smart.
VVS Eksperten kan gjennom B Smart nå tilby det bransjeledende kvalitetssikringssystemet Dextro til over 600 medlemsbedrifter.

Dextro er et enkelt og oversiktlig verktøy for timeføring, dokumentasjon, kvalitetssikring og HMS. Løsningen leverer innhold til hele VVS bransjen. Både for utførende ressurser, prosjektledere og ledere. 

– Med Dextro blir det lettere for rørleggerne å produsere effektivt i hverdagen, samtidig som løsningen er med å løfte kvaliteten både i det utførende arbeidet og i rapporteringen, forteller Kai Johnsen, daglig leder i VVS Eksperten.  

Ser frem til samarbeidet

VVS Eksperten tok kontakt med B Smart etter henvendelser fra medlemsbedrifter som ønsket å ta i bruk systemet.

– Vi inngikk en avtale før sommeren, for kort tid siden deltok vi på vår første messe med VVS Eksperten, som er begynnelsen på et flott samarbeid i tiden fremover, forteller Elise Støle, daglig leder i B Smart.

Dextro inneholder informasjon som rutinebeskrivelser, sjekklister for utføring av oppdrag, avvikshåndtering og kvalitet- og personalhåndbok. Systemet er integrert med Cordel slik at man overfører jobber til utførende rørlegger med tilhørende sjekklister og rutinebeskrivelser. 

Tett samarbeid med rørleggere og prosjektledere

– Vi som jobber med Dextro er svært opptatt av å levere et system med mye og høyt faglig innhold. Vi har utviklet løsningen i tett samarbeid med rørleggere og prosjektledere som er aktive brukere av systemet, og fått bistand fra advokater med spesialkompetanse innen sine fagfelt på det juridiske. Nå skal vi jobbe tett med medlemmene til VVS Eksperten for å hjelpe dem i gang med systemet og søknad for sentral godkjenning, bistand for tilsyn, prosjektledelse, HMS, personal- og regelverk spørsmål dersom de ønsker hjelp til dette, forteller Støle.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår