Armaturjonsson styrker staben

 
Armaturjonsson styrker stabenBildet: Fra venstre Tormod Andre Gusfre og Torstein Olsen
Armaturjonsson har ansatt Tormod Andre Gusfre og Torstein Olsen som henholdsvis produktsjef og distriktsansvarlig.

Tormod Andre Gusfre er ansatt i stillingen som produktsjef for prefabrikkering ved Armaturjonsson sin nyopprettede avdeling i Sandefjord.

- Det er veldig gledelig at Tormod ønsket å komme tilbake til oss etter et opphold hos Heidenreich og senest Vaillant, sier teknisk sjef, Thorn Fredrik Hemsen. — Dette er på mange måter en videreutvikling av eksisterende behov og etterspørsel for prefabrikkering som vi ønsker å etterkomme på en enda bedre måte og med større kapasitet, sier teknisk sjef, Thorn Fredrik Hemsen i en pressemelding.

I tillegg styrker Armaturjonsson salgsstaben med en ny distriktsansvarlig for Oslo og Viken, Torstein Olsen. Torstein har lang fartstid i bransjen og har blant annet jobbet som prosjektleder i GK og uteselger i Ahlsell.

- Oslo er et stort og viktig område for oss så det er veldig gledelig å kunne styrke tilstedeværelsen her, konstaterer salgssjef, Johnny Kvalheim.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår