Assemblin ønsker å kjøpe Ariemi AS

 
Assemblin ønsker å kjøpe Ariemi ASIllustrasjonsbilde
Assemblin AS har skrevet intensjonsavtale om kjøp av aksjene i bemanningsselskapet Ariemi AS. Ariemi henvender seg primært til VVS-bransjen, og jobber med noen av Norges største entreprenører på Østlandet og Innlandet.

Den formelle overtakelsen skal etter planen skje i løpet av første kvartal 2023.

- Assemblin har i flere år hatt som strategi at vi skal ha en større andel fast ansatte. Dette vil være et ledd i å gjennomføre denne strategien, sier administrerende direktør i Assemblin Torkil Skancke Hansen.

Styrker konkurranseevnen

-  Av både egen erfaring og gjennom tilbakemeldinger fra våre oppdragsgivere, har vi erfart at fast ansatte medarbeidere er nøkkelen til å utvikle tjenestene, vedlikeholde et høyt faglig nivå og ikke minst styrke konkurranseevnen. De store oppdragsgiverne innen både privat og offentlig sektor ønsker at vi i størst mulig grad benytter egne, fast ansatte medarbeidere på prosjektene vi leverer. Sånn sett er strategien selvsagt også et viktig tiltak for å komme oppdragsgiverne våre i møte sier han.

Godt kjent fra før

Et oppkjøp vil innebære at Assemblin overtar samtlige av Ariemis cirka 150 ansatte.
- Mange av disse medarbeiderne har hatt oppdrag for oss tidligere. De kjenner oss godt, og vi vet hva de står for. Arbeidsmarkedet i bransjen har vært hardt presset i lang tid, så når vi får mulighet til å styrke arbeidsstokken vår med en så stor gruppe erfarne og flinke fagfolk, er det bra for både oss og kundene våre, sier Hansen.

Stabil vekst

Ariemi AS har i flere år hatt stabil vekst og levert gode resultater som leverandør av tjenester innen bemanning og rekruttering til bygg, anlegg og industri. Selskapet opererer primært innen VVS rørlegging, og jobber med noen av Norges største entreprenører på Østlandet og Innlandet.
Selskapet, som er lokalisert i Tønsberg, omsetter for cirka 90 millioner kroner.  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår