Bravida fikk storkontrakt i Nord-Norge

 
Bravida fikk storkontrakt  i Nord-NorgeBildet: Det nye settefiskanlegget i Dåfjord i Karlsøy kommune vil produsere inntil 10 millioner smolt.
Bravida har undertegnet storkontrakt for elektro og rør på et moderne oppdrettsanlegg som bygges nord for Tromsø.

Bravida har signert kontrakt med Pilar Entreprenør som er totalleverandør på prosjektet. Oppdragsgiver er Norway Royal Salmon (NRS), som med dette trapper opp aktiviteten og satser i Nord-Norge.

Det nye settefiskanlegget i Dåfjord i Karlsøy kommune vil produsere inntil 10 millioner smolt med en størrelse opp mot 400 gram. Det er også planlagt et resirkuleringsanlegg (RAS-anlegg) og totalt får anlegget et karvolum på 16 350 kubikk.

Pilar Entreprenør er totalentreprenør i prosjektet og har i samarbeid med Overhalla Betongbygg og ScaleAQ ansvar for oppføring av bygg og prosessanlegg. Prosjektet startet opp i tredje kvartal 2019 og har planlagt ferdigstillelse i tredje kvartal 2021.

Bravida skal levere alt av arbeider tilknyttet elektro og rør, bortsett fra selve prosessanlegget. På elektro innebærer dette blant annet alt av tavler, strømskinner, reservekraftsaggregat, belysning, brannvarsling, tilgangskontroll og kameraovervåkning. På rør innebærer arbeidene alt av anlegg knyttet til sanitær, varme, brannslokking og vaskesystemer. Bravidas kontraktsverdi er på 78 MNOK inklusive mva.

– Dette er et svært spennende prosjekt for Bravida. Vi i Bravida i Tromsø har god kunnskap og lang erfaring med gjennomføring av store prosjekter. Det er ekstra spennende at prosjektet er innenfor fiskeoppdrett som vi tror er en næring som vil representere stor verdiskapning for Norge fremover. Vi ser frem til et godt samarbeid med vår kontraktspartner Pilar Entreprenør, forteller regiondirektør for Region Nord i Bravida Norge, Torfinn Rolandsen, i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår