Setter standard for kjøkkenluftkvalitet

 
Setter standard for kjøkkenluftkvalitetBildet: - Vi er klare til storinnrykk av entreprenører og konsulenter, sier daglig leder Truls Martin Haga (th) her sammen med Susanne Yiikoski Climecon og Juan Leiva fra Omega Tek. Foto: Trond Schieldrop
VVS-DAGENE 2022: VVS aktuelt har snakket med Omega Tek AS på åpningsdagen av messen. Spesialisten på storkjøkken og restaurantventilasjon har store forventninger til VVS-dagene.

Av Trond Schieldrop

– Nytt av i år er vanntåkehetter som brukes til griller og ovner med ved og kull oppvarming, sier daglig leder Truls Martin Haga. Han har også store forventninger til avtrekkshimlinger for større kjøkken.

Omega Tek AS er et importfirma innen ventilasjon og varme. Selskapet ble etablert i 2018 og importerer sine produkter og løsninger fra finske Climecon og tyske VIessmann.

– Det er første gang vi deltar på messa som leverandør. Selv om det er første messedag og den store tilstrømningen av besøkende ennå ikke har tatt av, er dette rette messekonsept for oss, sier Haga til VVS aktuelt.

Omega Tek, som har kontorer i Moss, er består av fire ansatte med bakgrunn innen ventilasjon og rør.

– Vi ble etablert i forkant av koronpandemien og under nedstengningen av samfunnet, påvirket det sterkt leveransene til restauranter og hoteller. Vi ble sterkt preget av denne situasjonen men få leveranser. Etter at samfunnet ble åpnet vinteren 2021 har etterspørselen etter våre produkter økt kraftig, sier Haga.

Han kan fortelle at selskapet ligger an til å tredoble omsetningen i 2022.

– For 2023 er ordreinngangen allerede på en million kroner. Det viser at markedet til tross for inflasjon, økte renter og prisstigning, er villig til å satse på våre produkter. Vi forventer at messa blir godt besøkt siden det er fire år siden siste messe. Vi har brettet opp ermene og forventer stort innhugg av nysgjerrige entreprenører og konsulenter, sier Haga til slutt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår