Canes Holding AS kjøper opp VVS Prefab AS

 
Canes Holding AS kjøper opp VVS Prefab ASBildet: Tidligere daglig leder i VVS Prefab AS, Per Varhaug (t.v.) takker for seg og overlater stafettpinnen til Mike Lønne, som vil fortsette å lede selskapet under dets nye navn, Canes Prefab AS.
Canes Holding AS kunngjør i dag oppkjøpet av VVS Prefab AS, et ledende selskap innen prefabrikkering av VVS-løsninger. Samtidig endres selskapsnavnet til Canes Prefab AS.

Canes Prefab AS vil nå være et 100 % eiet søsterselskap av Canes AS.

Canes Prefab AS skal først og fremst sikre arbeidsplasser innen produksjon, bli mer strømlinjeformet sammen med Canes AS samt bli integrert i vår teamkultur. Salgsleder i Canes AS, Sondre Try Aagesen, understreker betydningen av dette oppkjøpet.

- Canes Prefab AS vil være en rendyrket produksjonsbedrift som hovedsakelig vil trygge leveringsdyktigheten av prefabrikkerte løsninger for Canes AS i en tid med kraftig vekst, stor etterspørsel og korte leveringstider på byggeplasser, forteller Try Aagesen. 

Krevende bransje

Daglig leder i Canes AS, Erik Try, som også har vært styreleder i VVS Prefab AS siden 2021, forklarer begrunnelsen bak oppkjøpet.

- I en stadig mer krevende bransje, har det ikke vært lønnsomt å opprettholde to separate selskaper. Vi har sett en økt produksjon av VVS-skap i Bjerkreim (Rogaland), derfor er det naturlig å satse i denne regionen. Ved å bli eneeiere av VVS Prefab AS vil selskapet bli mer konkurransedyktig og skape trygge arbeidsplasser for ansatte. Vi håper også at oppkjøpet vil føre til flere arbeidsplasser i Bjerkreim i fremtiden, sier Erik Try.

Mulighet for synergieffekt

VVS Prefab AS, nå Canes Prefab AS, har siden 2014 levert prefabrikkerte løsninger til rørleggerbransjen og er i dag en av Norges største bedrifter innen prefabrikkering av VVS-skap. Canes AS vil fortsette å styrke posisjonen i markedet og utnytte synergier mellom selskapene.

For kundene vil oppkjøpet bety at alle produkter og tjenester vil bli tilgjengelig under samme paraply. Dette innebærer et enkelt kontaktpunkt og en bestillingsprosess der alt blir ivaretatt. Videre vil felles strategi og verdier mellom Canes AS og Canes Prefab AS sikre en helhetlig kultur og legge grunnlaget for ytterligere synergieffekter.

Sikrer rask levering

Tidligere daglig leder i VVS Prefab AS, Per Varhaug, takker for seg og overlater stafettpinnen til Mike Lønne, som vil fortsette å lede selskapet under dets nye navn, Canes Prefab AS. Han tror fremtiden for prefabrikkering bare styrker seg fremover.

- I dette er det løsninger som dekker kundenes behov og sikrer rask levering til markedet fra en leverandør som kan levere en totalpakke. Det ligger her en klar kostnadsbesparing, samt mye spart tid i planlegging og drift, mener Lønne.

Canes AS og Canes Prefab AS ser frem til å samarbeide tettere for å skape merverdi for kundene, utnytte markedsmuligheter og styrke deres posisjoner som ledende aktører i VVS-bransjen.

Bildet: Salgsleder i Canes AS, Sondre Try Aagesen (t.v.) og daglig leder i Canes AS, Erik Try

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår