David Brodawski er ny salgssjef i Systemair

 
David Brodawski er ny salgssjef i SystemairBildet: David Brodawski
David Brodawski (35) er ansatt i nyopprettet stilling som salgssjef i Systemair. Han får ansvar for selskapets totale omsetning og dens salgsorganisasjon.

David har en mastergrad i maskinteknikk (sivilingeniør) fra NTNU og kommer fra stilling som regionssjef nord (Trondheim) i Systemair. Tidligere erfaring er fra Frico og Aker Solutions. 

- God forståelse

- Jeg er glad for å få David inn i denne nøkkelrollen, sier Bjørn-Osvald Skandsen som er administrerende direktør i selskapet. David er en engasjert leder med god forståelse for bransjens mekanismer kombinert med solid teknisk kompetanse - en svært god kombinasjon for en teknisk markedsorientert leverandør som oss. 

Systemair har en årlig omsetning på 650 millioner kroner og har ca. 30 personer som daglig jobber med løsningsuforming og -salg ved selskapets fem regionskontorer.  Som ledende leverandør av egenutviklede kvalitetsprodukter til ventilering av alle typer bygg, er Systemair involvert i nybygg- og ROT-prosjekter over hele landet med sine energieffektive inneklimaløsninger. Den siste tiden har de hatt særlig vekst innen salg via webshop og innen sin nye satsning på luftfordeling og brannspjeld. 

- Tilbyr de beste løsningene

- Jeg setter stor pris på tilliten og ansvaret jeg har blitt gitt, og ser frem til å bidra med å fortsette utviklingen av Systemairs solide posisjon i markedet. I Systemair har vi høy kompetanse og interesse for faget ventilasjon, noe vi skal fokusere videre på for å hjelpe kundene våre med å tilby de beste løsningene sier David.

David tiltrer rollen 3. april. Prosess med å finne hans etterfølger som regionssjef nord iverksettes snarlig. 

Systemair AS er en ledende produsent av ventilasjonsutstyr til alle typer bygg og tunneler. Selskapet har en årlig omsetning på ca. 650 millioner kroner og har 125 ansatte fordelt mellom fabrikk på Eidsvoll og salgskontorer i Sandnes, Bergen, Oslo og Trondheim. Systemair AS er datterselskap av Systemair AB som har 6900 ansatte og børsnotert i Sverige.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår