Disse kan bli Årets grønne driftsteam 2023

 
Disse kan bli Årets grønne driftsteam 2023Bildet: Olje- og energiminister Terje Aasland kommer for å dele ut prisen til Årets grønne driftsteam på Grønn driftskonferanse 14. november. Her fra fjorårets utdeling. Foto: Grønn Byggallianse
Hvert år gir Grønn Byggallianse prisen Årets grønne driftsteam til et team som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen til bygg.

I år deles prisen ut for ellevte gang. Nå er kandidatene for årets pris klare. Juryen har landet på tre finalister:

• Newsec: Team Romsås senter

• Entra: Team Fredrik Selmers vei 4 og 6, Brynsengfaret 6, Grensesvingen 26 og Fyrstikkalleen 1

• Thon Ski AS: Team Ski Storsenter

Vinneren blir kåret av olje- og energiminister Terje Aasland på Grønn driftskonferanse, 14. november 2023.

— Vi i Grønn Byggallianse pleier å si at drifterne er eiendomssektorens superhelter. De jobber hver eneste dag for å redusere energibruk, minimere avfall og fremme miljøvennlige løsninger, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Bramslev.

Fjorårets vinner var Team Pirsenteret fra E.C. Dahls Eiendom. Rolf Otto Svendsen, eiendomssjef i team Pirsenteret fortalte fra scenen i 2022 at prisen var en gjev anerkjennelse av den daglige innsatsen til driftsteamet:

— Det var veldig overraskende å få denne prisen, men vi synes den er vel fortjent. Vi har hatt det veldig gøy på jobb, lagt gode planer og tatt mange små steg i riktig retning.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår