Canes Easy-Fix rørsystem høster lovord

 
Canes Easy-Fix rørsystem høster lovord
Det velrenommerte rørleggerfirma, Bryne Rør, har fått førstehånds erfaring med Canes' Easy-Fix system, og deres tilbakemeldinger er entydig positive.

Arbeidet med systemet har vært enkelt og smidig, og de er full av lovord om hvordan det har påvirket eneboligprosjektene til Bryne Rør.

Mindre risiko for monteringsfeil og lekkasje

Canes sitt nye Easy-Fix rørsystem er et av markedets mest prisgunstige tappevannssystem og gir en rask, enkel og sikker løsning for alle VVS- og varmeinstallasjoner. 
- Du får rett og slett bedre kvalitet til en bedre pris, sier daglig leder i Bryne Rør, Ruben Skovgaard Slethei, som har brukt Easy-Fix systemet i noen av deres prosjekter. 

Canes sitt Easy-Fix system er spesialutviklet for å tilby en prisgunstig tappevannsløsning, uten å gå på akkord med kvaliteten. Systemet er utformet med fokus på å minimere risikoen for monteringsfeil og lekkasje og med få komponenter som raskt integreres, får man en løsning som sparer tid og krefter. Dette har vært et avgjørende element for rørleggerne som bruker systemet.

Sømløs innlemming i prosjektene

Bryne Rør er en av de som har valgt å bruke Canes Easy-Fix tappevannssystem på noen av deres kommende eneboligprosjekter Slethei sier de har startet overgangen mot Easy-fix, ettersom de mener det er et system med høy kvalitet og til en bedre pris enn tilsvarende i markedet. 

Gjennom bruk av Easy-Fix, har prosjektleder Haugland i Bryne Rør merket betydelige fordeler i arbeidsprosessen. Systemet legger til rette for enklere montering, og det reduserer risikoen for mulige feil betydelig. Med prefabrikkerte skap har Canes i tillegg gjort det enklere for rørleggerne å innlemme systemet sømløst i prosjektene. Dette har spart verdifull tid og arbeidskostnader, samtidig som det har sikret en høyere grad av nøyaktighet og pålitelighet.

Haugland påpeker at Easy-Fix har bidratt til å lukke potensielle fallgruver og utfordringer som tidligere kunne oppstå.  Ikke bare har Easy-Fix systemet fra Canes vist seg å være en stor fordel for Haugland og hans team hos Bryne Rør, men han er også svært fornøyd med den gode oppfølgingen som Canes tilbyr gjennom hele samarbeidsprosessen.

- Raskt på ballen

- Canes har bevist seg som en samarbeidspartner som virkelig bryr seg om kundenes behov, sier Haugland. Han forteller videre at Canes er serviceorienterte og har en oppfølging som er over all forventning. 
- Når det har oppstått spørsmål eller utfordringer underveis, har Canes vært raskt på ballen for å gi den nødvendige støtten og hjelpen, avslutter han.

Haugland og Bryne Rør ser frem til å fortsette samarbeidet med Canes, som har vist seg å være mer enn bare en leverandør, men også en pålitelig støttespiller gjennom hele prosessen. Den gode oppfølgingen og serviceminded-holdningen fra Canes har gjort en positiv forskjell i prosjektene, og de ser ut til å ha funnet en ideell partner for sine fremtidige oppgaver.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår