Eierbedriftene avgjør mulig ny eierstruktur

 
Eierbedriftene avgjør mulig ny eierstrukturBildet: Atle Bjørn Jonassen.
Atle Bjørn Jonassen i Comfort Reiersen Rør og Stig Tung i Bademiljø Tung Rør er to av eierbedriftene som skal ta stilling til tilbud om strategisk partnerskap med Mestergruppen.

Det er på generalforsamlingen den 29. april at samtlige eierbedrifter i VVS Norge samles for blant annet å vurdere Mestergruppens tilbud, som innebærer at bedriftene vil få aksjer i Mestergruppens virksomhet i tillegg til et kontantutbytte. VVS Norge vil i så fall inngå i en større sammenslutning bestående av frittstående bedrifter innen bygg og anlegg. I løpet av første uken av mai skal eierbedriftene ta endelig stilling til tilbudet.
 
- Endret holdning

- Det er en spennende prosess som jeg tror vil styrke oss. Samtidig er jeg blitt en voksen mann og det ligger i min natur at jeg ikke er så glad i endring. Det er alltid vanskelig, men verden er i endring og vi må alle holde tritt, sier Atle Bjørn Jonassen, som driver Comfort Reiersen Sør i sentrum av Kristiansand. Han legger til:  
- I utgangspunktet var jeg også skeptisk og usikker til VVS Norge-etableringen, men den holdningen endret seg. På en bra måte er jeg blitt presset til å endre meg og gjøre ting riktigere. Det gjør at jeg tjener mer penger nå og kan bruke mer energi på det jeg liker og kan best: drive rørleggerbedrift. 
 
Jonassen beskriver prosessen knyttet til Mestergruppen-tilbudet som ryddig og grei.  
- Vi har valgt et styre som har gjort jobben for meg frem til nå. Og jeg er trygg på at de sørger for at vi får en god avtale for medlemsbedriftene.  
 
- Videre opp og frem

Stig Tung, daglig leder hos Bademiljø Tung Rør i Rissa, Trøndelag, ser lyst på et mulig partnerskap med konsernet som eier en rekke kjente selskaper og kjedekonsepter i Norge og Sverige. 
- Etableringen av VVS Norge ga oss medeiere et stort løft. Siden den gang har vi kontinuerlig fått styrket innkjøpsbetingelsene og fått forenklet vår arbeidshverdag. Nå er det sånn at vi opererer i en bransje som er treg av natur. Nettopp derfor bør VVS Norge være nysgjerrig på nye partnere og muligheter som oppstår i markedet. Jeg er overbevist om at Mestergruppen, med en unik erfaring innen kjededrift, kan være den aktøren som får VVS Norge videre opp og frem, sier Tung. 
 
Trønderen avslutter med en oppfordring til både nåværende og kommende medeiere. 
- Jeg vil oppfordre alle rørleggerkjeder og frittstående rørleggerkjeder å hoppe ned fra gjerdet og melde seg inn i VVS Norge. Sammen står vi sterkere i fremtidens rørleggerkjede, avslutter Tung. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår