NTI etablerer seg på Lysaker

 
NTI etablerer seg på LysakerBildet: – Vi har hatt en fin vekst de siste årene, og i år forventer vi å omsette for 360 millioner kroner, opplyser daglig leder i Norsk Teknisk Installasjon AS; Trond Røine(t.v.), her foran inngangen til den nye Oslo-basen sammen operativ leder Aleksander Røine, plassjef Thomas Land og CFO i NTI; Einar Gjelsvik.
Norsk Teknisk Installasjon(NTI) opplever en fin vekst for tiden og har nå over en milliard kroner i ordrereserve som strekker seg til medio 2025. Mandag 2. mai åpner Lier-selskapet en ny base på Lysaker for å kunne satse enda mer på Oslo-markedet.

De nyrehabiliterte lokalene ligger i PP-20-bygget på Lysaker, nærmere bestemt i Philip Pedersens vei 20, et signalbygg som ligger rett ved E18 med en særegen sort glassfasade.  Bygget på 10.200 kvadratmeter har nylig gjennomgått en totalrehabilitering der alt fra fellesarealer, inngangsparti, tekniske anlegg, kantine og garderober er pusset opp. 

Spennende leietakere

Lier-selskapet har selv stått for installering av ventilasjonsanleggene samt hatt ansvaret for styring av varme, kjøling og ventilasjon i forbindelse med rehabiliteringen.  Blant leietakerne i bygget for øvrig er Statens Vegvesen, Sanofi, Nordic Benefits, Vaxa Property, Alcon og Sana Pharma, og nå skal altså 14 av Norsk Teknisk Installasjons prosjektledere og serviceledere holde hus i de 300 kvadratmeter store lokalene i tredje etasje. 

Behovet for en utvidelse av lokasjoner er nemlig stor i NTI som er teknisk entreprenør innen VVS, energi og inneklima med hovedkontor på Kjellstad i Lier utenfor Drammen. Ordrereservene er nå 1,1 milliard kroner, en ordrereserve som strekker seg til medio 2025. Dette er en økning på  400 millioner kroner, sammenlignet med samme tid i fjor.

Sterk vekst

– Ja, vi har hatt en fin vekst de siste årene. Omsetningen i 2021 endte på 325 millioner, og i år forventer vi å omsette for 360 millioner kroner,  opplyser daglig leder Trond Røine som legger til at Norsk Teknisk Installasjon også er i full gang med å rekruttere en rekke nye medarbeidere.
 
Selskapet, som utfører ca. 250 årsverk, har i dag 154 ansatte. Bare i løpet av første kvartal i år har åtte nye medarbeidere kommet inn i NTI-rekkene, og etableringen av nye lokaler på Lysaker er ett av flere tiltak for å lykkes i kampen om å både beholde dagens dyktige medarbeide og sikre seg nødvendig rekruttering.

Øker satsingen i Oslo-området

– Vi har mange ansatte i Oslo-området, og denne nye basen gjør at flere av disse nå får kortere reisevei og en mer effektiv arbeidsdag. I tillegg er det viktig med et fotfeste i et sentralt og attraktivt område i Oslo med tanke på rekruttering og det å tiltrekke oss ny kompetanse. Lokasjonen rett ved E18 gir oss også veldig god synlighet og profilering,  sier NTI-lederen.

Røine påpeker at den nye Oslo-basen også vil gi NTI andre konkurransefortrinn i årene som kommer.  – Oslo-området er et svært viktig marked for oss allerede, og nå kan vi posisjonere oss godt når det gjelder å sikre oss nye oppdrag.  I tillegg medfører denne satsingen en klar styrking i forhold til det å serve våre kunder i dette området best mulig, tilføyer Trond Røine. 

Nyansatt plassjef

Det er Thomas Land  (55) som skal være plass-leder for Oslo-basen til NTI i PP20-bygget på Lysaker. Land, som er  nyansatt som prosjektleder og prosjektutvikler entreprise rør, kommer fra Bærum Blikk og Ventilasjon.
 
– Jeg også jobbet for meg selv og drevet egen rørleggervirksomhet i en rekke år, og da  konkurrerte med blant andre Trond Røine om en del oppdrag. Jeg merket meg allerede da at dette var flinke fagfolk, og årsaken til at jeg  valgt å gå til NTI akkurat nå er fordi at jeg opplever at de har utviklet seg til å bli et veldig spennende selskap som er imponerende langt fremme både innen prosjektering, prefabrikkering, digitalisering og innen IT-løsninger, påpeker den nyansatte plassjefen hos NTI.

Bildet: Daglig leder i NTI; Trond Røine, spanderte kake på de ansatte da det var klart for oppstart av innflytting i de nye lokalene på Lysaker.

OM NTI:

NTI leverer prosjektering og installasjon av teknikkområdene sanitær, energianlegg for varme og kjøling, sprinkleranlegg, ventilasjon og inneklima, automasjon og VA-anlegg. NTI sin spesialkompetanse er prosjektrådgivning og utvikling av prosjekter i samarbeid med offentlige og private byggherrer, totalentreprenører og side-entreprenører.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår