Elma instruments overtar Kimo Sauermann-agenturet

 
Elma instruments overtar Kimo Sauermann-agenturetBildet: Elma instruments dekker herved hele Skandinavia som totalleverandør innen måling, datalogging og transmittere for ventilasjons-, varme- og klimaanlegg fra Kimo Sauermann
Elma instruments AS er nå totalleverandør av ventilasjon og klimamåling fra Kimo Sauermann-gruppen i hele Skandinavia

Kimo ble grunnlagt i 1979 som produsent av analoge, væskefylte manometre, men har siden midten av 80-tallet vært en av Europas ledende leverandører av elektronisk måleutstyr for klima- og ventilasjonsmåling. I 2015 fusjonerte Kimo med Sauermann, som er en av Europas største produsenter av bl.a. kondenspumper for klimaanlegg og varmeanlegg og andre relaterte produkter, som total teknisk leverandør til ventilasjons- og luftkondisjoneringsindustrien.

Elma instruments har vært eksklusiv forhandler for Kimo i Danmark i mer enn 20 år. Samarbeidet, kunnskapen og fokuset ble betydelig styrket da Elma instruments overtok Kimo Instrument Sverige AB i 2020, sammen med flere gode svenske kolleger. Kimo Sweden var på den tiden en av Sveriges ledende leverandører innen salg og kalibrering av måleutstyr, sendere og dataloggere for ventilasjon og klimamålinger.

- Vi nyter fortsatt godt av kollegene og kunnskapen. Nå er samarbeidet ytterligere styrket, ved at Elma instruments overtar forhandlingen av hele Kimo Sauermann agenturet i Norge. Elma instruments dekker herved hele Skandinavia som totalleverandør innen måling, datalogging og transmittere for ventilasjons-, varme- og klimaanlegg fra Kimo Sauermann, sier Thomas Thøgersen, markedssjef hos Elma instruments i en pressemelding.

- Elma instruments er i ferd med å ytterligere styrke vårt sterke team av teknikere innen både salg, service og kalibrering i både Danmark, Norge og Sverige, samtidig som det jobbes med å utvide vårt lokale kalibreringslaboratorium i Norge, avslutter Thøgersen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår