EPTEC Energi leverer kjølesentral til Morrow Batteries

 
EPTEC Energi leverer kjølesentral til Morrow BatteriesIllustrasjon: Veidekke Logistikkbygg AS
EPTEC Energi AS har signert en kontrakt med Morrow Batteries AS som omhandler prosjektering og levering av en komplett kjølesentral på 8 MW til Morrows nye fabrikk i Arendal.

Salgs-og prosjektansvarlig Børge Sveinsen har jobbet tett sammen med kunden, kollegaer og samarbeidspartnere for å tilby et energieffektivt og moderne anlegg.

Isvannsanlegget er designet slik at det kan driftes med full eller delvis frikjøling. Frikjøling er mulig i perioder av året med lave utendørstemperaturer og bidrar til minimalt elektrisk energibruk. Kelvion leverer tørrkjølerne og har deltatt i prosjekteringen. 

For å tilfredsstille kjølebehovet leveres 5 stykk GEA BluAstrum 1800 med naturlig kuldemedium R717 (ammoniakk) som har en GWP (Global Warming Potential) lik 0. For best mulig drift av isvannsanlegget blir det i tillegg levert en GEA Omni control panel som regulerer maskinene etter behov.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår