Ny salgssjef Ventilasjon Norge i Lindab

 
Ny salgssjef Ventilasjon Norge i LindabBildet: Stefan Myhre Pettersen
Lindab har slått sammen ansvarsområdene kanalsystemer og lufttekniske produkter. Ny salgssjef for disse områdene er Stefan Myhre Pettersen.

Stefan kommer fra rollen salgssjef lufttekniske produkter og var naturlig valg for denne rollen når den ble skapt,» sier administrerende direktør Eirik Austad.

Stefan har igjennom 7 år hatt flere roller i selskapet, og er klar for nye utfordringer

Lindabs "posterboy"

- Stefan er en naturlig leder, med stor kunnskap og interesse for faget og ny teknologi. Noe som Lindab har hatt og vil få stor glede av i mange år, kommer det fra salgsdirektør Ståle Svensson.

- Stefan er en av hovedarkitektene i vårt samarbeid med Airthings, et samarbeid som viser at Lindab har produkter som vekker stor interesse. Han har allerede stukket seg frem og på en måte blitt Lindabs "posterboy" utad, smiler Svensson.

- Lindab AS har fokus på prestasjons- og personlig utvikling. Hver enkelt får tett oppfølging og muligheter til å ta utviklingssteg ut fra egne forutsetninger, da det gir de beste resultatene. Ønsker man seg videre i organisasjonen er det fullt mulig og vi har mange eksempler på ansatte som starter ett sted og går gradene internt i organisasjonen, Stefan er en av dem. avslutter Anita Ueland, direktør for Mennesker og Kultur i Lindab.

Stefan har allerede startet i rollen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår