Flexit lanserer ProNordic-serien

 
Flexit lanserer ProNordic-serienBildet: - ProNordic-serien er en betydelig oppgradering og teknisk videreutvikling av vårt aggregatsortiment til næringsbyggsegmentet, sier Knut Skogstad, administrerende direktør hos Flexit.
Flexit lanserer nå ProNordic, en helt ny serie lagerførte ventilasjonsaggregater til næringsbygg.

Aggregatserien kommer i 15 ulike modeller som er energieffektive og stillegående med luftmengde fra 780 m3/h til 6000 m3/h. ProNordic erstatter Albatros og først ut er modellene S100R, S140R og S180R. Under høsten 2021 kommer flere modeller til å bli lansert fortløpende. 

Les mer om de første modellene her 

-  ProNordic-serien er en betydelig oppgradering og teknisk videreutvikling av vårt aggregatsortiment til næringsbyggsegmentet. Hele sortimentet av store aggregater har gjennomgått en betydelig oppgradering og modernisering av ytelser, installasjonsvennlighet og fleksibilitet uttaler Knut Skogstad, administrerende direktør hos Flexit, i en pressemelding.

- Kombinert med et bredere sortiment håper vi ProNordic vil falle i smak hos våre kunder og vil bidra til å styrke vår posisjon i dette markedssegmentet ytterligere sier Skogstad.

 

Bildet: ProNordic S100

ProNordic er fleksible, kompakte og installasjonsvennlige ventilasjonsaggregat som finnes både som S-modeller med topptilkobling og L-modeller med sidetilkobling. Aggregatene leveres som høyrevariant, men kan på plass enkelt endres til venstrevariant. Varmebatteri (el/vann) og annet tilbehør leveres separat.

Aggregatenes kompakte fysiske mål forenkler inntransporten og gjør produktene fleksible og tilpasningsdyktige til de fleste installasjoner. De kan også bestilles ferdig konfigurerte etter egne preferanser, men da med noe leveringstid.

Flere fordeler med ProNordic (sammenlignet med Albatros):

• Flere modeller – økt luftmengde

• Mer energieffektive viftemotorer og viftehjul

• Høyere virkningsgrad på rotor

• Ny styring

• Mulighet for å bestille ferdig konfigurerte aggregat

Ny automatikk

ProNordic er oppdatert med ny automatikk, Siemens Climatix CS2500. Man kan velge mellom to ulike styrepanel; ProPanel som er standardpanel og ProTouch som er et touchpanel fra Siemens (Android) med app for lokal kobling til produktet. 

Bildet: ProTouch CS2500 

Fordeler med CS2500 (sammenlignet med CS2000):

• Ny regulator med bedre sikkerhet og større minne

• Modbuskommunikasjon direkte på den nye regulatoren

• Nye og flere funksjoner direkte på regulatoren

• Moderne weblayout med flere parametre (SFP) og forenklede funksjoner i styrepanelet

• Ny ProTouch styrepanel

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår