FLOW Meisingset med rehabiliteringsprosjekt på Mortensrud

 
FLOW Meisingset med rehabiliteringsprosjekt på MortensrudBildet: Krzysztof Lopacinski til venstre med prosjektleder Emmanuel Tandrevold
FLOW Meisingset VVS har nylig overlevert rørarbeidene i forbindelse med totalrehabilitering av basseng og garderobeanlegget til Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter på Mortensrud i Oslo.

FLOW Meisingset VVS har levert nytt rørsystem og sanitærutstyr for garderobeanlegget med spesialtoaletter med hev/senk funksjon og solide dusjpaneler med skjult tilkobling og automatisk tidsstyring.

Videre har bedriften tilkoblet renseanlegget for bassengvann som er levert og montert av annen entreprenør. FLOW Meisingset VVS har også tilkoblet varmebatteri for ventilasjon og utbedret mye eksisterende rør og røroppheng ettersom dette var korrodert som følge av det fuktige, aggressive og klorholdige luftmiljøet. Det er benyttet syrefast kvalitet på alle nye oppheng og en del av de åpne rørføringene.

- Det har vært interessant og til dels teknisk krevende grensesnitt opp mot bassengleverandør, med krav om blant annet tilbakeslagssikring i KAT5 for å hindre tilbakeslag av bassengvann til kommunalt ledningsnett. Det har blitt bestilt omfattende tilleggsarbeider underveis, så omsetning ble nesten dobbelt så stor som forutsatt. Et fint og litt spesielt oppdrag, med godt samarbeid og positiv stemning, sier prosjektleder Emmanuel Tandrevold i FLOW Meisingset VVS.

Bildet: Basseng ved Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter på Mortensrud i Oslo.

Bildet: Bassengrenseanlegget som ble tilkoblet av FLOW Meisingset VVS. (levert av annen entreprenør)

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår