FON - ny interesseforening for VVS-bransjen

 
FON - ny interesseforening for VVS-bransjenBildet: Frank Olsen og Line Ekroll Dyb
FON – (Foreningen VVS-organisasjonene Norge) er en ny supplerende interesseforening etablert for Norsk VVS- bransje.

– Som bransje vil vi stå mer samlet dersom vi har en felles møteplass for alle, sier styreleder Frank Olsen, som til daglig er direktør i Rørkjøp. 

14. januar i år ble FON – (Foreningen VVS-organisasjonene Norge) stiftet. Bak etableringen står i første omgang alle de store Norske VVS-kjedene, men foreningen ønsker også med denne pressemelding gjøre klart at her er alle relevante aktører velkomne. Den nye foreningen har som formål å ivareta medlemmenes felles interesser i alle aktuelle fora.

Sammen om viktige spørsmål

Foreningens viktigste jobb blir å samarbeide om og fremme de temaer som styret i Foreningen til enhver tid har definert som relevant, og som ikke er i konflikt med konkurranselovgivningen. 
Nestleder i foreningen og administrerende direktør i Konekta, Line Ekroll Dyb,  informerer om første hovedprosjekt for foreningen er det pågående arbeidet med grunndata. 
- Foreningen skal stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet i samarbeide med bransjeorganisasjonene Rørentreprenørene NRF/Nobb, VVP og andre, sier Dyb i en pressemelding.

Første prosjekt ut - Grunndata

Foreningen ønsker å bidra tungt til at alle grunndata blir fritt tilgjengelig fra produsent, uten kostnader for rørleggerbedriftene gjennom hele verdikjeden, fra produsent til sluttbruker. Foreningen sitter allerede med representanter i flere utvalg og søker nå videre samarbeid med alle relevante parter for å kvalitetssikre solid håndverk i sakens anledning.

Foreningen består av representanter fra VVS organisasjonene i Norge. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår