«Fuktfamilien» samles til seminar

 
«Fuktfamilien» samles til seminarIllustrasjonsbilde: Getty Images
Hva skjer hvis man slår av strømmen i en moderne hytte? Dette blir ett av mange spennende temaer på Nasjonalt fuktseminar i Oslo 19. april.

– I år får vi høre om at tre av åtte boliger har byggfeil relatert til vann og fukt. Vi nøyer oss ikke med å presentere tallene, men byr på kunnskap om hvorfor problemer med fukt i hus og hjem oppstår og hvordan de kan løses, sier seniorforsker Sverre Holøs i SINTEF.

Foredragsholderne vil fortelle hvordan det står til bak flisene på badet, i ventilasjonskanalene og mot grunnen. Vi får også høre om hvordan vi skal unngå å strømspare oss til fuktskader.

Deltakerne vil få påfyll om risikofaktorer og gode løsninger for solceller og glasstak, fuktproblematikk i murvegger, og fukt og råte i nye tømmerbygninger.

I pausene blir det god anledning til å diskutere med foredragsholdere og andre deltakere, og det blir mulig å se nærmere på utstyr for fuktmåling, fuktlogging, prøvetaking med mer.

– Seminaret er en super arena for å oppdatere seg faglig og treffe andre folk i «fuktfamilien», sier seniorrådgiver Mari Sand Austigard i Mycoteam.

Det er også mulig å delta digitalt.

Tid: Onsdag 19. april 2023
Sted: Meet Ullevaal, Oslo

Se hele programmet og meld deg på her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår