Geberit med i spennende hytteprosjekt

 
Geberit med i spennende hytteprosjektBildet: Badet på «Fairytale Castle» er blant annet utstyrt med Gebertis Myday vask med tilhørende speil og skap, og har god utsikt til naturskjønne omgivelser i Lyngdal. Foto: Fairytale Castle/ Marie Sorlie.
Geberit har inngått et samarbeid med Knut Eivind Birkeland som har bygget en ny og spennende utleiehytte i Lyngdal.

Geberit har levert dusjtoalett, sluk og vask til badet på den nye luksuriøse hytten, som allerede har blitt populær blant norske kjendiser og influencere. 

– Tilbakemeldingen på baderomsløsningene har vært svært positive, sier Birkeland.   

Eksklusivitet og kvalitet

I 2019 vant Birkeland og tretopphytten hans Bergene Holms hyttepris i åpen klasse. For hans nyeste hytte med navn «Fairytale Castle» har han ikke spart på kruttet, og Birkeland ønsker at hytten skal få et så luksuriøst preg som mulig. Sentralt her er baderomsløsninger fra Geberit. 

– Jeg er en drømmer og fokuserer alltid på muligheter og ikke på problemer. Selv om hytten ligger midt i skogen har jeg forsøkt å fokusere på eksklusivitet og høy kvalitet, sier Birkeland. 

Markedssjef i Geberit, Katharina Sølvberg, er imponert over hytten og er veldig fornøyd med samarbeidet. 

– Lidenskap og godt håndverk er noe vi verdsetter høyt, og det er derfor utrolig stas å se hvordan våre baderomsløsninger har komplimentert dette kreative hytteprosjektet i naturskjønne omgivelser, sier Sølvberg. 

Kjendistett med positive tilbakemeldinger

Prosjektet har allerede blitt populært og flere har allerede benyttet seg av hyttene til Birkeland, også kjendiser. Blant annet Ørjan Burøe og Marna Haugen har vært innom den nye hytten. 

Birkeland har inntrykk av at mange har fordommer mot dusjtoalett, men at dette opphører straks de får testet det selv.

– Influencere og deres familier sto nærmest i kø for å teste dusjtoalettet fra Geberit, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Alle synes det var veldig gøy å prøve toalettet, og det ble absolutt hytteturens store samtaleemne. Den umiddelbare reaksjonen fra de som leide hytta på julaften var at de skulle kjøpe seg det samme toalettet til sin nye leilighet, sier Birkeland. 

Fagfolk imponert

Til badet har Geberit også levert sluk og vask, og særlig for sluket har Birkeland fått svært positive tilbakemeldinger fra håndverkere og rørleggere. 

– Sluket er minimalistisk og befinner seg helt nederst på veggen, kun synlig med et lite deksel. De rørleggerne og håndverkerne som var involvert i prosjektet lot seg virkelig fascinere over dette, og ingen av dem hadde sett noe lignende tidligere, sier Birkeland.

Eventyrhytta i Lyngdal er utstyrt med Geberit AquaClean dusjtoalett, veggsluk for dusj og Myday vask med tilhørende speil og skap.

Alle foto: Fairytale Castle/Marie Sorlie

Om Geberit:
Den globale aktøren Geberit Group er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Geberit opererer med en sterk lokal tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og gir unik merverdi når det gjelder sanitærteknologi og baderomsporselen. Produksjonsnettverket omfatter 29 produksjonsanlegg. Konsernet har hovedkontor i Rapperswil-Jona, Sveits. Med rundt 12 000 ansatte i rundt 50 land genererte Geberit salg av 3,0 milliarder CHF i 2020. Geberit-aksjene er notert på SIX Swiss Exchange og har vært inkludert i SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår