GK inngår langsiktig samarbeid med UiT

 
GK inngår langsiktig samarbeid med UiTFoto: David Jensen
GK har inngått en omfattende rammeavtale med Universitetet i Tromsø (UiT). Avtalen har en verdi på 38 millioner kroner og strekker seg i utgangspunktet over to år, med mulighet for forlengelse opp til fire.

– UiT er tilfreds med at GK har blitt valgt som leverandør, og ser fram til et godt samarbeid, sier Robin Valter Ratama fra Avdeling for bygg og eiendom ved UiT. 

I tilbudsprosessen ble det lagt vekt på pris, kompetanse og organisering.

Et kinderegg av viktige leveranser og oppgraderinger

GKs leveranser omfatter service på laboratorieskap, utskifting av filter i ventilasjonsaggregater, samt erstatning av foreldede ventilasjonsanlegg. Avdelingsleder Mads Brelum i GK i Tromsø forklarer: 
– Gjennom denne avtalen vil GK implementere vesentlige oppgraderinger som forbedrer inneklimaet for de mer enn 20 000 studentene og ansatte ved UiT, samtidig som vi øker energieffektiviteten ved universitet.

Inspirerende

Brelum fremhever at det er særlig inspirerende at GK får demonstrere sin fagkunnskap på et såpass spesialisert felt som service på laboratorieskap. 
– Det er gøy at vi i GK får anledning til å vise vår kompetanse innen dette området, og våre tidligere erfaringer, spesielt fra prosjektet ved forskningsbygget AKM 2, er gode å ha med seg inn i de kommende prosjektene på UiT, fortsetter han.

Et tegn i tiden?

GK har blitt tildelt en sentral rolle i koordineringen av tekniske leveranser på tvers av forskjellige disipliner, en utvikling Brelum ser som veldig spennende. 
– Det at vi har fått et overordnet ansvar for å koordinere tekniske leveranser ser vi på som utelukkende positivt. Det er en fordel for hele bransjen at en leverandør som GK blir involvert på denne måten, og således får vist vår kompetanse, sier Brelum.

Tverfaglig samarbeid

Denne rammeavtalen er også et tydelig tegn på den generelle utviklingen innen bygg- og anleggsbransjen i Norge. Med økende fokus på tverrfaglig samarbeid, teknisk ekspertise og bærekraft, er bransjen i ferd med å ta grep for å møte nye standarder og forventninger.
– Vår ambisjon er å innta en mer sentral rolle i større prosjekter fremover, en retning jeg vil tro resten av bransjen også tar sikte på, avslutter Mads Brelum (bildet)

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår