GreenHub er lansert

 
GreenHub er lansertFoto: Bravida
Bravidas GreenHub ble offisielt åpnet fredag 9. oktober 2020. Oslo kommunes byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Berg (MDG), var tilstede for å klippe snoren under åpningsseremonien.

– Siden tid er penger måtte vi tenke nytt. Nå er det både smart og lønnsomt å velge miljøvennlig, sier Dag Vidar Kvernbråten, regiondirektør for Oslo Service i Bravida Norge.

Bravida leverer servicetjenester og mindre prosjekter fra alle tekniske disipliner på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte fra midt i Oslo sentrum. Alle ansatte i GreenHub vil bruke elektriske sparkesykler eller lastesykler, og dermed redusere både oppdragstid og utslipp.

Les mer om GreenHub på Bravidas nettsider

– Det er veldig inspirerende å få lov til å bli invitert til en sånn type event som dette her er, og høre på hvordan dere snakker om denne grønne huben dere skaper her i Rådshugata med elektriske sykler som snart, eller kanskje allerede, er på vei ut i Oslos gater, sa Lan Marie Berg.

– Det er gledelig å se at våre medlemsbedrifter er nyskapende og synlige pådrivere for endringer i måten vi i rørbransjen jobber på, sier fagsjef Eli Hermine Heyerdahl Eide i Rørentreprenørene Norge til rornorge.no

Hun legger til at det er tenkemåten til hver enkelt av oss, både på jobb og privat, som er avgjørende for hvor raskt vi klarer å tilpasse oss en mer bærekraftig måte å leve og arbeide på

Rørbransjen har en stor og viktig rolle i det grønne skiftet fordi vi muliggjør energifleksible bygg.

– Måten vi forflytter oss på har stor betydning for miljøavtrykket i en så stor bransje som rør- og byggenæringen så jeg sier både hipp hurra og gir klapp på skuldra til Bravida her, sier Eide.

Kilde: rornorge.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår