Ny avtale mellom Canes og Kompa

 
Ny avtale mellom Canes og KompaFra venstre: Ove Gudding og Van Ha Doan
For å øke kompetanse på overvåkning av væskekvalitet og vannanalyse rundt varme- og kjøleanlegg har Canes signert en samarbeidsavtale med Kompa AS. Kompa er et ledende kompetansesenter innen VVS bestående av selvstendige rådgivere.

Canes er en av Norges ledende innen varmeanlegg og tilhørende vannbehandlingsutstyr. For å styrke deres vannbehandlingsavdeling ytterligere har Canes signert en samarbeidsavtale med kompetansesenteret Kompa om faglig støtte innen vannbehandling.

– Vi vil med dette samarbeidet sette en ny standard for bransjen og for våre kunder der leverandørene blir kontrollert og må levere etter forventning, krav og spesifikasjoner, sier produktansvarlig for vannbehandling, Ove Gudding i Canes.

Skal trygge kvalitetssikring
Samarbeidsavtalen mellom Canes og Kompa skal bidra til en ytterligere kvalitetssikring av Canes´ leveranser til nye og eksisterende kunder.

– Kompa skal være det faglige alibiet som skal gi våre kunder den trygghet en tredjeparts-kontroll innebærer, med deres valg av tiltak og løsninger for varme/-kjøleanlegg, legger Gudding til.

Samarbeidet vil omfatte alt fra kartlegging og analyse, tolkning av vannanalyse samt identifisering av tiltak og plan for gjennomføringer.

Vil styrke analysespesifikasjoner
Mange leverandører av vannbehandlingsprodukter står selv for vannanalyse, men det hersker stor usikkerhet rundt hvilke parameter som skal måles, hvilke krav som stilles til denne analysen, og ikke minst hvilke standarder som gjelder for hva god vannbehandling er.

– Canes skal forbindes med kvalitet. Vi vil at våre kunder skal føle seg trygg på at produktene vi leverer virker etter hensikten og har lang holdbarhet. Derfor setter vi høye krav til oss selv om å levere det beste. Derfor valgte vi å gå for en tredjepartskontroll av vår vannbehandling. Valget falt da på det sterke fagmiljøet i Kompa AS, som vi har god erfaring med over tid, forteller Gudding.

Norges ledende fagmiljø
Kompa har et av landets sterkeste fagmiljøer innen vannbehandling og væskekvalitet i lukkede energianlegg. To av deres rådgivere og kjemikere, Van Ha Doan og Maria Råken, sitter begge i den europeiske arbeidsgruppen «CEN/TC228/WG1 - General performance requirements of heating systems and subsystems in buildings.»

– Dette arbeidet har som mål å settes krav til vannbehandling i nye og eksisterende varme- og kjøleanlegg i bygg. Det gjør at vi i Kompa alltid er oppdatert på gjeldende krav og retningslinjer for vannbehandling, både nasjonalt og internasjonalt, forklarer Spesialrådgiver i Kompa, Van Ha Doan.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår