Nyansatt i Ahlsell Norge

 
Nyansatt i Ahlsell NorgeBildet: Øyvind Skjerstad Ramsøy
Øyvind Skjerstad Ramsøy blir regionssjef for Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder i Ahlsell Norge.

Øyvind startet i Ahlsell i januar 2019 som regional salgssjef for VA for region Sør-Øst. Øyvind har tidligere jobbet som blant annet varehussjef i byggevare- og butikksjef i dagligvarebransjen.

Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven som regionsjef, og er veldig ydmyk og stolt over å få denne muligheten, sier Øyvind. 

Øyvind tar over etter Paul Garvik.

- Paul har vært en svært god og dyktig leder i de fem årene jeg har vært i Ahlsell, og det er stort å få overta stafettpinnen etter ham. I tiden fremover gleder jeg meg til å utvikle regionen og salget sammen med den fine gjengen i team Sørøst, avslutter Øyvind. 

Øyvind er 38 år og bor til daglig i Sandefjord med samboer og 3 barn. Han er i en habil ultraløper, i tillegg til å bruke naturen til jakt og fiske.

-Vi hadde mange gode søkere, og det er ekstra hyggelig når det ender med at den beste kandidaten fins i egne rekker, sier salgsdirektør Joakim Melby Olsen

Øyvind starter 1. november. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår