Heidenreich ansetter Divisjonsdirektør VVS

 
Heidenreich ansetter Divisjonsdirektør VVSBildet: Administrerende direktør Bjørn Moen og ny Divisjonsdirektør VVS, Torhild L. Barlaup, Heidenreich AS
Heidenreich ansetter Torhild L. Barlaup i nyopprettet stilling som Divisjonsdirektør VVS.

- Heidenreich står overfor en rekke strategiske utfordringer i årene fremover, da bransjen endrer seg raskere og raskere, og markedets krav til utvikling vokser. Vi opplever press på marginer, krav til økt effektivitet hos grossist, og kunder som søker alternative leveringsformer øker. Dette blir stadig mer merkbart for alle de som møter våre kunder hver dag, skriver Heidenreich i en pressemelding.  
                                                                                                                                                                              Endringer gir også nye muligheter                                                                                               

- Men på samme tid gjør disse endringene at det også dukker opp nye muligheter i vår bransje. Forretningsutvikling vil være avgjørende for Heidenreich sin fremtid. I Heidenreich må vi derfor fremover bruke mer tid og ressurser på hvilke strategiske endringer som vi må iverksette. Forretningsutvikling settes derfor høyt på dagsorden da vi må være tidlig ute og gripe nye muligheter. Til å lede dette viktige arbeidet, og møte denne utviklingen, styrker vi nå VVS Salg ved å opprette en ny stilling som Divisjonsdirektør VVS, og til å fylle denne viktige rollen har vi ansatt Torhild L. Barlaup, heter det videre i pressemeldingen. 

Torhild har mange års erfaring som leder av bilverkstedkjeden Snap Drive, og som leder av bildelgrossistene MECA/ Mekonomen samt deres verkstedskonsepter. Nå sist kommer hun fra stillingen som leder av bedriftssatsningen optikerkjeden Synsam. Torhild er 54 år, gift og bor på Lørenskog.

VVS Salgsorganisasjonen                                                                                                                   

Ole Petter Klavestad fortsetter som salgsdirektør VVS, og vil fortsatt lede det operative salget gjennom Heidenreich sitt distriktsapparat. Espen Larsen fortsetter som leder for KAM-teamet, med arbeidsoppgaver tilsvarende som i dag.

VA- salgsorganisasjonen fortsetter som tidligere under ledelse av Divisjonsdirektør VA, Morten Lerengen. 

                                                      

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår