Heidenreich tar nullutslipp på alvor

 
Heidenreich tar nullutslipp på alvorBildet: - Vi er derfor svært fornøyde med å utvide sitt tilbud innen nullutslipps- og fossilfri transport, sier Kjetil Grønbakken, markeds- og bærekraftsdirektør hos VVS-grossisten Heidenreich
I samarbeid med ColliCare lanserer Heidenreich nå fossilfri transport med skapbil og kranbil.

Heidenreich kan nå levere fossilfritt direkte til kunder i Oslo, Lillestrøm, og opp til Gardermoen.

- Dette er et viktig skritt mot Heidenreich sitt mål om å tilby nullutslippstransport og redusere sine totale utslipp med minimum 70 prosent innen 2030. Heidenreich opplever flere og flere prosjekt hvor det kreves vareleveranser via miljøvennlige løsninger. Vi er derfor svært fornøyde med å utvide sitt tilbud innen nullutslipps- og fossilfri transport, sier Kjetil Grønbakken, markeds- og bærekraftsdirektør hos VVS-grossisten Heidenreich i en pressemelding.

- Dette er starten på en stor klimaeffekt ved å øke antallet fossilfrie leveringer både på antall leveringer og tilgjengelig infrastruktur. For ønsket miljøvennlig levering med skapbil eller kranbil, oppretter kundene en egen avtale med Heidenreich om denne transportløsningen, heter det videre i pressemelding. 

Heidenreich sine el- varebiler er allerede i ordinær transport og det jobbes med å  få på plass flere helelektriske varebiler og skapbiler, samt fossilfrie kranbiler i områdene Heidenreich har avdelinger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår