Høiax inngår samarbeid med Viggo Wahl Pedersen

 
Høiax inngår samarbeid med Viggo Wahl PedersenBildet: Høiax-direktør Thomas Buskoven (til venstre), Viggo Wahl Pedersen og kommersiell direktør i Høiax, Hans Reinholt Wernersen.
Høiax AS har kjøpt 70 prosent av aksjene i produksjonsbedriften Viggo Wahl Pedersen AS på Notodden.

Firmaet Viggo Wahl Pedersen AS er drevet av Rørleggermesteren Viggo Wahl Pedersen som har utviklet og produsert lekkasjestoppere siden 1980-tallet. I tillegg til lekkasjestoppere, produserer de vannledningstinere og behandling mot innvendige avleiringer.

Viggo Wahl Pedersen AS videreføres, og det gjøres ingen drastiske endringer, mht. arbeidstokken eller produksjonssted.

- Høiax jobber for tiden med å ansette en salgssjef/produktsjef innen lekkasjesikring. Viggo Wahl skal trappe ned, men han skal ikke gå av med pensjon enda. Han skal bidra med sin kompetanse på produktutvikling i tiden fremover. Viggo Wahls dyktige medarbeidere skal fortsette med drift og distribusjon, skriver Høiax i en pressemelding.

Hva betyr dette for Høiax sine kunder?

- Høiax vil nå tilby et enda bredere produktsortiment, og blir mer komplette innen lekkasjesikring. Våre eksisterende kunder vil ikke bli påvirket, og vil dermed ikke merke noen forskjell. Med Høiax-apparatet i ryggen vil Viggo Wahl få god støtte fra Service-senteret på teknisk og salg. Kunder som ønsker å fortsette å handle Aquasafe (230V) fra Høiax vil fortsatt ha muligheten til det. Viwa Watersafe produktene (12V) er allerede tilgjengelig i alle Høiax proffbutikker og på web/netthandelen til Høiax, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår