Høytidelig avslutning for VB Trainee kull XI

 
Høytidelig avslutning for VB Trainee kull XIBildet: Fra venstre: Stig Johan Tharaldsen fra VB Rør i Sør, Joakim Gulsrud fra VB Drammen Rørservice, Øystein Kvarekvål og Morten Aamodt Bøe fra VB Voss VVS, Camilla Johansen fra VB Lima Rør, Christian Sulebust fra VB Kjell Wangberg Larsen, Jo Vegar Settemsdal og Jonas Skorstad fra VB H Granbo VVS, Vivek Kumar fra VB Rør i Sør, Lars Bjelkarøy fra VB VoldenTollefsen, Jørgen Pedersen og Håkon Solberg fra VB Tromsø.
VB Trainee er VB Gruppen sitt personlige talentutviklingsprogram. Kull XI har nettopp fullført programmet med en høytidelig avslutning i Stavanger 8. og 9. juni.

VB Trainee-programmet ble gjennomført for første gang i 2011, og er et samlingsbasert kurs som består av fem samlinger fordelt over ett år. Gjennom programmet får deltakerne mulighet til å etablere en solid ledelsesplattform og muligheten til å utvikle seg innen områder som ledelse, selvledelse, samarbeid, kvalitet, kundehåndtering og arbeidsprosesser.

- Arbeid og engasjement

VB Trainee kull XI har vært en stor suksess og deltagerne har vist imponerende utvikling gjennom kurset.

– Det er utrolig imponerende å se utviklingen til den enkelte traineen, som har tatt dette på alvor og lagt ned masse arbeid og engasjement gjennom hele programmet. Det er også fantastisk å se hvilket unikt samhold og samarbeid som har preget gruppen gjennom samlingene, forteller Christine Sanner, Prosjektansvarlig i VB Gruppen.

Hovedtema på den avsluttende samlingen var arbeidsprosesser. Gjennom kurset har hver av deltagerne arbeidet med arbeidsprosesser i samarbeid med kolleger i sin egen bedrift, og på den avsluttende samlingen presenterte hver enkelt resultatet av arbeidet.

- En helt annen bevisstgjøring

– Det er tydelig at arbeidet med arbeidsprosessene har skapt en helt annen bevisstgjøring av hvor viktig gode vekslinger, kommunikasjon og involvering er for å lykkes med å etablere gode arbeidsprosesser. Uten en forankret forbedringskultur lykkes vi ikke, forklarer Sanner.

Neste trainee-kull har oppstart høsten 2023 og Sanner gleder seg stort til å ønske velkommen til nye talenter.

– Vi ser virkelig frem til å fortsette det spennende arbeidet med VBs Trainee-program og gleder oss veldig til å ønske det neste kullet velkommen i oktober, avslutter Sanner.

Les mer om Trainee-programmet til VB her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår