Inviterer til Ventistål ARENA

 
Inviterer til Ventistål ARENAHold av datoene 26.-27. oktober
Ventistål inviterer til «Ventistål ARENA – Mulighetenes møteplass», 26.-27. oktober på The QUBE, Gardermoen.

- Vi gjentar suksessen fra 2019 og 2021! Tenk at det allerede nærmer seg 2 år siden sist, så da er det på sin plass med nok en gang å skape en viktig møteplass for både leverandører og kunder i bransjen.  Vi jobber under et motto om at vi kan alltid bli best sammen. Derfor velger vi å kalle det også i år, "Ventistål ARENA – Mulighetenes møteplass", sier Nina Selboskar, markedssjef og bærekraftsansvarlig i Ventistål, i en pressemelding 

En annerledes fagmesse

Arrangementet holdes 26. – 27. oktober i The QUBE på Gardermoen. Her samler Ventistål sine leverandører for å møte arkitekter, rådgivende ingeniører, ventilasjonsentreprenører, ventilasjonsmontører, blikkenslagere, entreprenører og byggherrer til årets store bransjetreff.
- Det blir messevandring, faglig påfyll, nye impulser og selve desserten; litt fest og hygge. I 2021 var vi ekstremt heldige, med en liten åpning i en pandemi-tid. Bare to uker etter arrangementet ble det full nedstenging igjen. Det bar preg av at folk var sultne på å treffes. Vi hadde 54 leverandører som omringet vår gedigne senterscene, og til sammen var det 800 bransjefolk fra hele landet inne på messen. Det er derfor med den største glede vi inviterer igjen, til det vi kan kalle en annerledes fagmesse, sier Selboskar videre.

Utstillere med faglig tyngde

- Å skape en slik arena er viktig for oss, og det var med skrekkblandet fryd vi startet planleggingen for noen måneder siden. Fallhøyden er stor når man har suksessarrangementer å leve opp til, men nå ser vi at vi er på god vei til nok et innholdsrikt arrangement. Det faglige programmet begynner å falle på plass, det er nå rundt 50 påmeldte leverandører, og også kundene har begynt å registrere seg. Vi inviterer til to spennende dager med fokus på Mulighetens møteplass. Ikke bare har vi utstillere med sin faglige tyngde. Vi legger opp til et todagers program med et bredt spekter av faglig påfyll gjennom mange interessante foredrag og en hyggelig festmiddag, understreker hun.

- I år har vi to kjente og erfarne konferansierer, Einar Tørnquist og Live Nelvik. Hele messen skal bygges opp med følelsen av at du ikke er på messe, men mer i en by som yrer av mennesker og smarte løsninger for en bærekraftig byggenæring og samfunn. Vi håper og tror at alle som deltar vil kjenne på en begeistring og stolthet over å være en del av bransjen. En annerledes utstilling, smaker, lukter, latter, sier Selboskar. 

Variert program på foredrag 

- Vi har valgt å jobbe for å få til en bredde i foredragsrekken også i år. Både faglig og til inspirasjon, glede og latter. Vi håper å få en inspirerende Øystein «Pølsa» Pettersen til å føle oss «Helt Konge», kanskje må vi opp i rett av Geir Aker, og Petter Gulli vil gi oss litt retningen vi går mot å ta samfunnsansvar rundt spørsmål om bærekraft. Av det faglige er det bredere enn noen gang. Spørsmål rundt innleid arbeidskraft er satt på dagsorden, NS8417 – praktiske tips og fallgruver man må unngå, BREEAM og mye mye mer. Vi teller over 20 ulike foredrag, så her bør det være noe for enhver. Dette vil legges ut på arrangementets webside fortløpende når vi har programmet mer og mer på plass, sier hun.

Vi som bygger landet!

- Nytt i år er en Paneldebatt fra Senterscene, moderert av Eirik Bergesen, kjent blant annet fra TV2. Med oss har vi både politikere og bransjefolk. Tanken er å skape en faglig og underholdende samtale om hvordan man oversetter politikernes ideer til praktisk utbygging i landet vårt. Rett og slett for «Vi som bygger landet!» Det er mulig å kjøpe dagspakke torsdag eller fredag, eller full pakke med overnatting. Det blir festmiddag om kvelden og muligheter for å møtes sosialt i tillegg til det faglige. Påmelding vil skje via hjemmesiden til arrangementet www.ventistal-arena.no , hvor det også er mulig å sjekke fullt program og oppdatert informasjon. Så hold av datoene 26. – 27. oktober 2023, avslutter Selboskar

For mer informasjon kontakt: Nina Selboskar, e-post: nina.selboskar@ventistal.no

Om Ventistål:

Ventistål er Norges ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossist med ca 250 ansatte 
fordelt på 16 avdelinger i Norge. Vi tilbyr løsninger innen ventilasjon for både bolig og næring, tekniske isolasjonsprodukter, tak og fasade samt tekniske byggautomasjonsprodukter. Som en stor aktør i byggebransjen er det vårt ansvar å hele tiden bidra til et mer bærekraftig samfunn. Dette er et kontinuerlig arbeid i tett samarbeid med andre i bransjen og med våre leverandører.
Våre kunder skal oppfylle sine mål, samtidig som dette er en viktig bevisstgjøring for oss selv
og våre ansatte, og ikke minst for våre kommende generasjoner. Bærekraft er på dagsorden som aldri før. Sammen med våre leverandører tilstreber vi å levere energieffektive og bærekraftige løsninger og produkter.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår