Hvem er Norges hyggeligste håndverker?

 
Hvem er Norges hyggeligste håndverker?Bildet: Rørlegger og daglig leder i Norsk Rørservice AS, Hussein El Haddaoui (i midten) ble stemt frem som Norges hyggeligste håndverker i 2021.
Den 10. august er siste frist for å nominere og avgi stemme til prisen Norges hyggeligste håndverker.

Prisen er regnet som bransjens største og viktigste pris, og er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. 

Etter 10. august velger en fagjury ut 21 finalister som går videre til finalen 24. september. Administrerende direktør i Bademiljø og Comfort-kjeden, Kari Øgle Kjensberg (VVS Norge RMB), håper så mange som mulig bidrar med både nominasjoner og stemmer.  

– Vi vet at det er mange fantastiske håndverkere der ute som fortjener å hylles, derfor håper jeg at flest mulig bidrar med både stemmer og nominasjoner. Denne prisen er et viktig tilskudd for å heve bransjens omdømme, slik at den bidrar med å styrke rekrutteringen av nye fagfolk, sier hun. 

Prosjektleder i Norges hyggeligste håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, mener også at prisen er viktig for å endre det negative inntrykket håndverksfaget til dels får gjennom mediene. 

– Bransjen vår blir hovedsakelig negativt beskrevet og man leser sjelden om håndverkeren som kommer presis, gjør en god jobb og rydder etter seg. Med denne kåringen vil vi snu denne historiefortellingen. Vi vil vise frem bransjens positive sider og flotte rollemodeller, og slik inspirere ungdom til å velge yrkesfag som levevei, sier han. 

Rørlegger og daglig leder i Norsk Rørservice AS, Hussein El Haddaoui, vant den gjeveste prisen i 2021, der voksenlærling Ida Melgaard hos Comfort Lier ble en av tre finalister i samme klasse. I fjor kom det inn 3000 nominasjoner og 130.000 stemmer.

Du kan lese mer om kåringen og sende inn dine bidrag på hyggeligste.no til og med 10. august.  

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår