Hvem fortjener å bli kåret til Årets Lærebedrift?

 
Hvem fortjener å bli kåret til Årets Lærebedrift?Illustrasjonsbilde: Getty Images
Rørentreprenørene Norge tar imot nominasjoner og gleder seg til å høre om rørbransjens fantastiske mentorer for morgendagens rørleggere.

For syvende år på rad kårer RørNorge "Årets Lærebedrift".

- RørNorge ønsker å synliggjøre lærebedriftenes samfunnsverdi og samtidig løfte frem og gi honnør til de usynlige læremestrene. Derfor ønsker vi tips til dyktige lærebedrifter som fortjener tittelen "Årets Lærebedrift 2024", skriver rornorge.no på sine hjemmesider.

Kriterier som må oppfylles
  • Vilje til å ta inn lærlinger og til å lære bort (antall lærlinger i forhold til antall faste ansatte i bedriften samt skjønnsmessig vurdering)
  • Faglig kvalitet (beståtte svenneprøver, bruk av ifag og plan for oppfølging av lærlinger)
  • Læremiljø/ivaretakelse av lærlinger (basert på lærlingeoppfatning av å være en del av bedriften og deltakelse i faglige og sosiale arrangementer i bedriften)
  • Roller bedriften tar på seg i opplæringssammenheng

Bedriftene må også være medlem av RørNorge og følges opp av et RørNorge-tilknyttet opplæringskontor. Les mer om kriteriene her.
 

Slik nominerer du din favoritt

Fyll inn dette nominasjonsskjemaet for å registrere din nominasjon (tar 1-3 min). Du kan også sende nominasjon med begrunnelse på mail til firmapost@rornorge.no.

Nominasjonsfrist er 14. april.

Utvalgte nominerte vil bli presentert løpende på rørnorge.no og på sosiale medier. Kåringen skjer på RørNorges Generalforsamling på Kløfta, 6. juni 2024. 

Nilsson Haras AS ble Årets Lærebedrift 2023

Årets Lærebedrift 2023_vinner_GF.jpg

Bildet: På scenen for å ta i mot prisen var nøkkelpersonen i lærebedrift-suksessen Anja Vatndal og daglig leder Kato Lidahl fra Nilsson Haras AS.

Med høy score på alle kriteriene, og et ekstraordinert godt mangfold, var det Nilsson Haras som stakk av med tittelen Årets Lærebedrift 2023.

– Bare det å få lovt til å være en av de seks firmaene som var med i sluttkampen var stort for oss, og så til slutt sitte igjen som vinner er jo bare helt fantastisk, sier daglig leder Kato Lidahl i Nilsson Haras AS. 

Les hele saken her.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår