Hvem fortjener Håndverksdatas lærlingstipend?

 
Hvem fortjener Håndverksdatas lærlingstipend?Illustrasjonsbilde
Nå starter jakten på vinneren av Håndverksdatas lærlingstipend 2021. Alle bedriftseiere eller ledere i håndverksbedrifter med en lærling kan nominere sin elev til stipend.

Stipendet er på 25.000 kroner og går til en dyktig, real og ærlig håndverkslærling.

Norge trenger flere dyktige håndverkslærlinger. For å inspirere flere til å velge håndverksfagene og for å løfte frem de dyktige lærlingene vi har, deler Håndverksdata nå ut 25.000 kroner i lærlingstipend.

Norges lærlinger står opp tidlig, jobber lange dager og ivrer etter å utvikle seg i faget sitt. Lærlinglønnen blir man som kjent ikke rik av. Da kan 25.000 kroner ekstra komme godt med.

Gode kjerneverdier

Håndverksdata ser etter en lærling som er dedikerte i faget sitt og som utfører godt arbeid. Samtidig ser de også etter egnede personlige egenskaper. En dyktig lærling er fremtidsrettet og jobber hele tiden med å forbedre seg. De beste lærlingene er ute etter å lære mer enn bare faget sitt.

– Gode håndverkere er pålitelige og til å stole på. De ankommer kunden i tide, er tilgjengelige og ryddige av seg, samtidig som de gir god kundeservice. Det er slike dyktige lærlinger vi nå vil løfte frem, sier markedssjef Christer Lysfjord i Håndverksdata, i en pressemelding.

Alle bedriftseiere eller ledere i håndverksbedrifter med en lærling kan nominere sin elev til stipend. Av de nominerte går fem finalister videre til vurdering av en fagjury. Fagjuryen består av fagpersoner fra forskjellige håndverksbransjer. Frist for å nominere er 2. juni 2021.

Lærlinger kan nomineres her: https://blogg.handverksdata.no/hvem-fortjener-vart-laerlingstipend-2021/

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår