Hyllet jubilanten Fred Arne

 
Hyllet jubilanten Fred ArneBildet: Fortjent feiringen av 25 års jubilant. Fra venstre: Hanne Arstad (daglig leder), Fred Arne Nordeng (25 års jubilant) og Knut Roger Stenvall (Eier)
Fred Arne Nordeng har den 3 mars 2022 vært ansatt som rørlegger i bedriften Comfort Mosjøen / Rørlegger’n Stenvall as i 25 år.

Etter ønsker fra Fred Arne ble feiringen av 25 års jubileet lagt til konsert med Sandessjøen Hornmusikk og Ole Edvard Antonsen i oktober 2022. Etter konserten var det middag og utdeling av gavesjekk for lang og tro tjeneste. 

- Fred Arne ble ansatt 03.03.1997. Har jobbet uavbrutt siden da hos bedriften, og leverer god kvalitet i alt han gjør. Han er rolig og solid og dermed en flott kar å ha i med på laget.  Fred Arne er også styremedlem i bedriften, sier Hanne Arstad Stenvall, daglig leder hos Comfort Mosjøen, i en pressemelding.

- Fred sin spesialitet er sanitæranlegg og varmeanlegg. Fred jobbet i sin tid også med oljebrennere, men har etter utfasing av olje som oppvarmingskilde, mer og mer jobbet med vannbårne varmeanlegg. Han er ekspert på feilsøk og renovering av allerede etablerte vannbårne varmeanlegg, samt nyetablering av vannbåren gulvvarme med varmepumper / el. kassett. Fred Arne har i de siste årene fått en noe mer administrativ rolle, med beregning av anbud og bas på prosjekter. Han veileder også øvrige rørlegger/lærling i bedriften, sier Arstad Stenvall videre.

Bildet: Fred Arne ved en dobbeltmantlet bereder / varmeanlegg, der kunden ønsket bilde av han på varmtvannstanken..

- Som tidligere nevnt han har jobbet som utøvende rørlegger uavbrutt i bedriften, utenom et litt lengre sykdomsavbrudd. Brukket fot var årsak til denne tilstanden, men han såg det ikke «ulekt», og vi ordnet rullestol til han. Han kunne selvfølgelig ikke være ute i felten da, men opptrådde isteden som vårt rør-orakel i butikken, der kunder fikk førstehånds rørleggerinfo når de besøkte oss. For øvrig er Fred Arne også en allsidig kar på fritiden. Han spiller tuba i korps, elsker opera (prøv å lån varebilen hans, opera på full guffe..), går på jakt og elsker hyttelivet i Fiplingdal, avslutter Hanne Arstad Stenvall.

Vi gratulerer med 25-års jubileet!

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår