INR deler baderomstrender anno 2023

 
INR deler baderomstrender anno 2023Foto: INR
INRs Creative Manager Maria Palm har tatt for seg årets nyheter innen baderomssegmentet. Her er de tre største baderomstrendene i 2023, sett fra INR sitt ståsted.

- Vi følger kontinuerlig utviklingen innen innovasjoner og trender i hjemmet med naturlig fokus på baderommet – på nordisk nivå så vel som internasjonalt. Tilbake ved pulten koker vi ned inntrykkene våre og former trender eller stiler som skal være enkle å både ta inn over seg og sette sitt eget personlige preg på. For 2023 og framover har vi identifisert og formet tre trender med tydelige forskjeller i fargeskala, materialer og innredning, sier Maria Palm, Nordic Creative Marketing Manager INR, som presenterer følgende trender:

TREND 1 : Urban Elegance

- Urban Elegance er en forfining av den industrielle trenden vi har sett i noen år nå. Trenden har gradvis blitt mindre skarp i kontrastene og i 2023 og framover vil vi se et utsøkt spekter av dempede farger i turkis, blått, grønt og beige sammen med grått, svart og forførende metalliske overflater. Urban Elegance er en trend for deg som lever den urbane livsstilen og er ute etter et luksuriøst hotellpreg med en maskulin, elegant holdning og som har en forkjærlighet for det kunstige. Fokus på taktile materialer og fliser som legges i kantede mønstre – en pen kontrast til øvrig innredning som tar alle mulige geometriske former, sier Palm.

Dempet fargeskala uten for mange kontraster

- Fargeskalaen går i dempede blå, turkise og grønne farger med toner av grått og beige som base, fra lyst til mørkt. Svart er fremdeles med, men i noe mindre omfang enn før. Vi ser etter de fine overgangene uten for store kontraster mellom fargene. La gjerne en enkelt gjenstand skille seg ut med sin metallfinish, for eksempel en lampe eller servantkran.

Alt om trenden: inr.no/urban-elegance

 

Urban Elegance. Dusjvegg EDGE 20 Plus, Håndkletørker LINE.

 

Urban Elegance. Servantskap GRAND Grip, speil TOUCH.

 

Urban Elegance. Håndkletørkeren BOW.

TREND 2 : Soft Simplicity

- Denne sofistikerte baderomstrenden – som vi har valgt å kalle Soft Simplicity – har en naturlig innbydende følelse i lys fargeskala, sprunget ut fra en lengsel etter å starte morgenen på en rolig og behagelig måte med kropp og sjel i harmoni. Fargene går i varm beige og honning med crème og hvitt som base. I den mørkere enden ser vi brunt og stålgrått. Ingen farger i denne trenden skiller seg ut eller tar overhånd, men går heller ton-i-ton og skaper en perfekt harmonisk enhet med fokus på å utnytte det verdifulle nordiske dagslyset, mener Palm.

En lys fargeskala

- Her regjerer fargene som vi noen ganger nesten tar for gitt; crème, honning, ulike nyanser av beige, brunt og stålgrått. Sammen og ton i ton skaper de en varm og rolig harmoni som får oss til å ville bli så lenge vi kan på badet. Rommets naturlige lysinnslipp i kombinasjon med armaturer med myke former gir mening og kontrast avhengig av hvilken tid på døgnet det er.

Alt om trenden: inr.no/soft-simplicity

 

Soft Simplicity. Servantskap AIR Solid, speil LOOX.

 

Soft Simplicity. Dusjoppbevaring BOX.

 

Soft Simplicity. Dusjvegg EDGE.

TREND 3: Green Spirit

- Baderomstrenden som vi har valgt å kalle Green Spirit, er en grønn trend med fokus på såvel håndverk som design og ikke minst bærekraft og resirkulering. Fargeskalaen inneholder alle naturens grønne nyanser med beige og hvitt som base. Materialer som kalkstein og betong – men også komposittmaterialer for økt holdbarhet – kommer sammen i denne naturlige baderomstrenden der mørkt tre og børstede varme metallfinisher setter stilen.

Grønn fargeskala med levende aksenter

- Trenden viser en naturlig fargeskala med mange nyanser av grønt og brunt sammen med en base i hvite og beige toner. Legg gjerne til enkeltgjenstander som for eksempel håndklær eller såper i skarpe grønne nyanser eller gult for å få den rette levende følelsen uten at det tar helt av, understreker Palm.

Alt om trenden: inr.no/green-spirit
 

Green Spirit. Servantskap AIR Solid i Aksentfargen Forest.

Green Spirit. Servantskap GRAND Walnot, speil SLOT.

Green Spirit. Servantskap AIR Wood.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår