Geberit på plass hos McDonald’s

 
Geberit på plass hos McDonald’sBildet: Sigma 10 berøringsfri betjeningsplate
Når McDonald’s enten skal bygge eller renovere, settes ofte rørlegger Jan Terje Karlsen i JTK Rørservice i sving. Sentralt for de nye toalettrommene er at de skal kunne betjenes berøringsfritt, og dette med produkter fra Geberit i spissen.

– Etterspørselen etter berøringsfrie installasjoner har økt veldig sammenlignet med før koronapandemien, sier Karlsen. 

Mange jern i ilden

Rørlegger Jan Terje Karlsen i JTK Rørservice er for tiden en travel mann med mange jern i ilden. Han står blant annet for installasjonen av berøringsfrie toalettrom på mange av restaurantene til McDonald’s landet over.

– Installasjonen hos McDonald’s på Strømmen er et av de nyere prosjektene vi har utført. Her utførte vi det meste av renoveringen av toalettrommene, hvor vi har gjort om vasker og toalett til å bli berøringsfrie. I tillegg er de nye berøringsfrie betjeningsplatene tilkoblet strømnettet til fordel for batteri, noe som tilrettelegger for minimalt med teknisk vedlikehold etter installasjonen, sier Karlsen. 

Mest hygienisk

De nye toalettrommene til McDonald’s er blant annet utstyrt med Geberits Duofix Sigma innebyggingsisterne, og et Porsgrund Glow toalett sammen med en Sigma 10 berøringsfri betjeningsplate.

Karlsen mener at disse produktene reflekterer de siste årenes økende etterspørsel etter berøringsfrie installasjoner og VVS-løsninger. 

– Gjennom og etter pandemien har vi sett en økt etterspørsel etter installasjoner som setter hygiene i fokus. På en restaurant med mange besøkende er jo det naturlig mest hygienisk om folk slipper å trykke på den samme knappen eller ta i den samme kranen, sier Karlsen. 

De nye toalettrommene til McDonald’s er blant annet utstyrt med Geberits Duofix Sigma innebyggingsisterne, og et Porsgrund Glow toalett sammen med en Sigma 10 berøringsfri betjeningsplate. 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår