- Meld deg på Inspirasjonsdagen!

 
- Meld deg på Inspirasjonsdagen!Bildet: Christine Sanner, ansvarlig for inspirasjonsdagen i Ingeborg-nettverket
Ingeborg-nettverket inviterer til Inspirasjonsdagen den 23. November 2023. Årets tema er «Hit, og enda lengre».

- 2023 har vært et forrykende år for Ingeborg-nettverket. Vi har utviklet ny nettside, utvidet styret, fått flere nye partnerbedrifter og stadig nye medlemmer, sier Christine Sanner, ansvarlig for inspirasjonsdagen i Ingeborg-nettverket. 

- Vi er nominert til Jenteprisen 2023, har inngått samarbeid med Norges hyggeligste håndverker og i september arrangerte vi gullpartner-samling med besøk av forsvarssjef Eirik Kristoffersen og generalmajor Elisabeth Michelsen. Alt dette toppes med Inspirasjonsdagen 23. november. Det er årets høydepunkt for oss, sier Christine Sanner.

- Årets tema er Hit, og enda lengre. Vi ønsker alle i rør- og byggebransjen velkommen til en innholdsrik, digital inspirasjonsdag. Målet er at alle deltagere skal bli motivert og inspirert til å se muligheter i faget og fordelene ved å rekruttere kvinner til rør- og byggebransjen, sier hun videre i pressemeldingen.

INSPIRASJONSDAGEN - 23. november 2023 fra kl. 14.00-17.00 

- Vi lover et innholdsrikt arrangement, hvor du blant annet vil møte Maren Lundby og Anita Krohn Traaseth som vil dele litt av sine historier og betraktninger i forhold til mangfold, inkludering, kultur og ledelse, sier Sanner.

Hvem vinner årets Ingeborg pris?

- Ingeborg-prisen er vår måte å hedre og løfte frem de som bidrar til at flere kvinner finner veien inn i rørbransjen. Ingeborg-prisen er en anerkjennelse til en enkeltperson, organisasjon eller bedrift som har bidratt til å synliggjøre og løfte kvinner i rørbransjen, eller på andre måter har gjort en innsats som bidrar til at kvinneandelen i rørbransjen øker, understreker Sanner.

Prisen deles årlig ut under inspirasjonsdagen. Blant tidligere vinnere finner man Caverion Norge, Brakkeaksjonen i Berge, tidligere NBL sjef Jon Sandes m.fl.

Tidligere vinner kan man lese om her

- Vi finpusser detaljer og presenterer hele programmet litt lengre frem, mens vi ser fram til å motta mange nominasjoner til Ingeborg-prisen og påmeldinger til inspirasjonsdagen. Arrangementet sendes digitalt slik at alle kan være med og er selvsagt gratis, avslutter Sanner. 

kontakt ansvarlig for inspirasjonsdagen her: inspirasjonsdag@ingeborgnettverket.no

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår