Kjølig tilnærming og «hotte» produkter

 
Kjølig tilnærming og «hotte» produkterBildet: Med den nye kjøleenheten Cube tilkoblet kan du tappe avkjølt vann og vann med kullsyre rett fra Quooker-kranen.
VVS-DAGENE 2022: - Vi i Quooker har en verdensnyhet, godkjent av SINTEF, med oss til Lillestrøm. I tillegg til vår kokende kranenhet, lansere vi nå kjøleenheten Cube.

Av Bjørn Laberg

Det sier Peter Bjørno, landssjef i Quooker Norge, til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere.

Quooker er et nederlandsk selskap som produserer blandebatterier med integrert gjennomstrømsvarmer / varmtvanndispenser, samt såpedispensere, vannfiltre og vannmyknere for å fjerne mineraler fra hardt vann. Quookeren fungerer slik at kaldt vann ledes inn i vannbeholderen hvor det varmes opp under trykk til 110°C. Når du trenger kokende vann, strømmer så vannet gjennom et aktivt kullfilter som renser vannet og reduserer klor og kjemisk forurensning som kan påvirke smaken på vannet. På veien blir vannet litt avkjølt, slik at vannet er 100°C når det tappes. Alle produktene deres lages på selskapets 11 000 kvadratmeter store fabrikk i Ridderkerk, Nederland.

- Med Quooker kan du ta farvel med vannkoker, kullsyremaskin og vanlig kaffemaskin på
kjøkkenbenken – og til alle vannflaskene i kjøleskapet. Med den nye kjøleenheten Cube tilkoblet kan du tappe avkjølt vann og vann med kullsyre rett fra Quooker-kranen. Det gjør at man kan tappe 5 typer vann fra samme blandebatteri: 100 °C kokende, varmt, kaldt og avkjølt vann med og uten kullsyre. 1 stk. CO₂-flaske medfølger sier Bjørno.

- Vi har store forventninger til VVS-dagene. Målet er her å få demonstrert vår siste store produktnyhet og samtidig å få kommunisert hva Quooker kan gjøre for brukeren i hverdagen, sier Peter Bjørno avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår