Ledende varmtvannskilde i 90 år

 
Ledende varmtvannskilde i 90 årBildet: OSO Hotwater har siden 1932 vært en ledende aktør og produsent av rustfrie varmtvannsberedere.
VVS DAGENE 2022: - Vi har store forventninger til årets messe, som sammenfaller med at OSO runder 90 år, sier Rune A. Rystad, Country Manager i OSO Hotwater.

Av Bjørn Laberg

VVS dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

OSO Hotwater har siden 1932 vært en ledende aktør og produsent av rustfrie varmtvannsberedere. OSO Hotwater sine produkter brukes frittstående eller som del av komplette varmesystemer i kombinasjon med luft-vann og væske-vann varmepumper, solfangere, fjernvarme, gass-kjeler eller el-kjeler.

OSO Hotwater har bestemt seg for å produsere i Norge – mot alle odds, og fabrikken på Hokksund er en av Norges mest robotiserte virksomheter. Bedriften samarbeider tett med ledende aktører innen distribusjon, installasjon og service i VVS-bransjen.

- Vi har store forventninger til årets messe, som sammenfaller med at OSO Hotwater runder 90 år. Vi har i lengere tid gledet oss til å møte våre kunder ansikt til ansikt, etter to år med «unntakstilstand», sier Rystad til VVS aktuelt

- Vi opplever god fart i markedet, og alle produksjonslinjer går for fullt i fabrikkene våre. På VVS-dagene skal vi ha fokus på våre energieffektive løsninger som OSO Optima Coil, OSO SX, og selvsagt OSO Charge. Vi skal også vise frem storbereder 5000 l, sier Rystad.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår